Cauza morții prezentatoarei care a fost găsită moartă, dezvăluită

Cauza morții prezentatoarei care a fost găsită moartă, dezvăluită
Citeste mai mult despre: vicki archer, bbc radio,
Data: 06 Decembrie 2018
Vicki Archer, o cunoscută prezentatoare a postului BBC Radio, s-a sinucis în urmă cu 4 luni.

Familia și apropiații lui Archer au cerut atunci presei să le fie respectată dorința de a nu face publice detalii legate de moartea ei sau motivele care ar fi putut conduce la decizia femeii de a-și lua viața.

Archer prezenta emisiunea de după-amiază de la BBC Radio, alături de colegul ei, Adam Green, în intervalul 15.00-19.00, dar la mijlocul emisiunii s-a ridicat și a plecat, spunându-le colegilor că „are nevoie de o pauză”. La doar câteva ore după acest episod ea a fost găsită moartă în reședința ei din Shrewsbury, un oraș din Regatul Unit.

O ambulanță a ajuns atunci la fața locului, însă medicii nu au mai putut face nimic și au declarat decesul femeii în jurul orei 20:21, ora locală a Angliei. 

The Sun a publicat astăzi raportul medicilor legiști, în care se arată că femeia s-a sinucis prin spânzurare. În același raport se mai arată că avea urme de alcool și de medicamente în sânge.

Medicii au mai declarat că, potrivit informațiilor pe care le dețin, Archer divorțase recent și a mai încercat să-și ia viața de două ori. 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO