Cauza morții solistei trupei The Cranberries, făcută publică

Cauza morții solistei trupei The Cranberries, făcută publică
Citeste mai mult despre: crabnerries, Dolores O'Riordan,
Data: 06 Septembrie 2018
Legiștii au dezvăluit, în urmă cu puțin timp, cauza morții solistei trupei irlandeze Cranberries, scrie BBC.

Foto main: Dolores O'Riordan într-un concert din Franța / 2016 

Dolores O'Riordan, solista grupului irlandez The Cranberries, a murit în luna ianuarie a acestui an înecată în cadă pe fondul consumului excesiv de alcool, arată raportul legiștilor, care a fost dat publicității astăzi.  

La acea vreme presa a speculat că e vorba de o sinucidere, însă raportul medicilor legiști pare să indice mai degrabă o moarte accidentală. 

Raportul legiștilor e susținut și de poliție, care a confirmat că în camera artistei au fost găsite mai multe sticle de alcool, precum și mai multe flacoane de medicamente. 

De asemenea, au mai fost date publicității și rezultatele testelor toxicologice. Acestea au arătat că artista ingerase doar cantitatea prescrisă de medicamente, însă avea 330mg de alcool la 100ml de sânge. Asta înseamnă că O'Riordan avea în sânge o cantitate de aproximativ patru ori mai mare decât cea admisă de poliția rutieră din Regat, de exemplu.

Cântăreața, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită înecată în baia unei camere de hotel din Londra în luna ianuarie a acestui an. Ea se afla în Marea Britanie pentru o scurtă sesiune de înregistrări. 

Speculațiile legate de sinucidere au venit pe fondul diagnosticului de tulburare bipolară, care i-a fost pus în 2015. 

Update BBC: Moartea lui Dolores a fost „clar un accident”, au precizat medicii legiști în noi declarații. Ei au mai spus și că ,,trupul ei nu prezenta răni sau dovezi că ar fi încercat să își facă rău cu intenție”. 

Trupa The Cranberries a fost una dintre cele mai populare formații rock de la începutul anilor 1990. Cranberries a concertat și la Bucureşti, alături de The Cranbberies, de două ori, în 2010 şi 2012. 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO