Caz închis. Judecătorul a stabilit cine și-a făcut nevoile în patul lui Johnny Depp

Caz închis. Judecătorul a stabilit cine și-a făcut nevoile în patul lui Johnny Depp
Johnny Depp a pierdut prima bătălie cu fosta soție. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Noiembrie 2020
Data actualizare: 03 Noiembrie 2020
Johnny Depp a mai primit o lovitură din partea instanței, în ziua în care judecătorii au stabilit că actorul se face vinovat de violență domestică.

Johnny Depp a pierdut procesul cu fosta soție, Amber Heard, după ce instanța a stabilit că și-a bătut partenera de viață în mod repetat. Judecătorul a analizat și un alt aspect al scandalului dintre cei doi, și anume plângerea actorului referitoare la un incident casnic cum rar a fost prezentat într-o sală de judecată.

Johnny Depp s-a plâns la tribunal că fosta soție și-a făcut nevoile în patul conjugal, pentru a se răzbuna. Fotografii sugestive au fost prezentate în instanță, ca probă în susținerea afirmațiilor sale. Dezvăluirea a provocat rumoare în sala de judecată și comentarii amuzante pe rețelele sociale. 

Luni, judecătorul Andrew Nicol a stabilit că Amber Heard nu avea cum să comită un asemenea gest și și-a argumentat decizia pe baza logicii. Conform mărturiilor sale, actorul nu se afla acasă în momentul în care patul lor a fost întinat de o „mână criminală”, ceea ce înseamnă că nu avea cum să aibă de suferit de pe urma acestui gest.

A fost, prin urmare, un mijloc deosebit de ineficient pentru doamna Heard sau pentru unul dintre prietenii săi, pentru a se răzbuna pe domnul Depp”, a scris judecătorul în decizia sa, conform Page Six.

Cel mai probabil, a concluzionat judecătorul, vinovat de acest incident care a dus la escaladarea conflictului dintre soți este Boo, unul dintre câinii actriței Amber Heard. Judecătorul a explicat că există indicii că patrupedul a suferit o indigestie după ce „a înghițit accidental niște marijuana”, a mai spus acesta.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 24: Cea mai bună glumă despre Anda Adam
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies