"Cazierul" de mare cuceritor al lui Ciprian Marica, plin cu povești! Mai multe decât s-a știut până acum

Cazierul  de mare cuceritor al lui Ciprian Marica, plin cu povești! Mai multe decât s-a știut până acum
Citeste mai mult despre: Ciprian Marica, fotbalisti, iubite,
Data: 02 Mai 2020
Pentru că este în mijlocul unui scandal sexual care a făcut înconjurul internetului, Ciprian Marica are acum "CV-ul" – sau, după unii, “cazierul”de cuceritor analizat din toate părțile.
După ce a apărut un filmuleț care arăta că avea o aventură cu o femeie căsătorită, acum cancan anunță că și cu alte ocazii a mai încercat să cucerească femei aflate deja într-o relație. 
 
Potrivit ziarului, sportivul a vrut să o seducă pe iubita fotbalistului Alex Maxim și i-ar fi cerut numărul de telefon. Fotbalistul ar fi vrut să se răzbune și ar fi încercat la rândul său să o cucerească pe iubita de atunci a lui Marica.

Mai mult, se pare că în 2014, ar fi fost factorul care a dus la încheierea planurilor de nuntă dintre fiul fostului perfect de Argeș, Traian Tămagă și fosta prezentatoare Daiana Anghel. Ziarele de atunci scriau că Ciprian ar fi cucerit-o pe Daiana, iar Traian ar fi aflat și ar fi pus punct unei nunți deja planificate în amănunt. 


Ciprian Marica are o relație cu Ioana Marcu, mama celor doi băieți ai acestuia. Cei doi nu sunt căsătoriți pentru că fotbalistul a afirmat în repetate rânduri că nu crede că un act te poate ajuta în vreun fel să ai o relație mai armonioasă. 


Deși Cirpian Marica este un bărbat foarte monden, Ioana, absolventă de Stomatologie,  este o fire discretă și o familistă convinsă. Aceasta evită evenimentele mondene și nici la televizor sau în tabloide nu apare. 

“Nu își dorește să fie cunoscută, vrea să își trăiască viața departe de ochii curioșilor și a ziarelor pe cât posibil”, le-a răspuns Ciprian Marica celor de la revista Viva, atunci când le-au propus să apară împreună într-un pictorial.

#StaiAcasă - Pe Pro Tv Plus ai viața bate vlogul:

FOTO: FACEBOOK CIPRIAN MARICA

FULLSCREEN
"Cazierul" de mare cuceritor al lui Ciprian Marica, plin cu povești! Mai multe decât s-a știut până acum
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO