Ce a făcut David Popovici după ce a ieșit de la examenul de Bacalaureat la limba engleză

Ce a făcut David Popovici după ce a ieșit de la examenul de Bacalaureat la limba engleză
Citeste mai mult despre: Bacalaureat, David Popovici,
Data publicarii: 25 Mai 2023
Data actualizare: 25 Mai 2023
David Popovici a susținut examenul de Bacalaureat mai devreme, în sesiunea specială denumita "BAC-ul olimpicilor”, la care participă sportivii de performanță care fac parte din loturile naționale sau olimpice. Zilele trecute a participat la proba pentru limba engleză, iar cei de la cancan.ro au aflat ce a făcut tânărul după încheierea examenelor.

Se pare că David Popovici a ales să se relaxeze printr-o sesiune de shopping, după ce a terminat cu examenele de la Bacalaureat, pe care le-a susținut în orașul Vălenii de Munte, la Colegiul Național ”Nicolae Iorga”. Acesta a fost fotografiat alături de mama sa, Gerogeta Popovici, într-un magazin de bijuterii de lux din București.

Este binemeritată sesiunea de shopping având în vedere că sportivul s-a pregătit temeinic pentru proba de Bacalaureat și chiar a refuzat să ofere interviuri pe această temă, întrucât atenția sa a fost îndreptată 100% asupra învățării materiei.

”A fost în regulă. Prefer să nu stau foarte mult de vorbă pentru că mai am și mâine de susținut și poimâine. Mulțumesc că ați venit, a fost în regulă, chiar vă fi ok”, a declarat David Popovici, pentru digisport.ro, după ce a ieșit de la prima probă de Bacalaureat.

Acesta va afla rezultatele examenului pe 26 mai, însă cu siguranță notele vor fi mai mult decât mulțumitoare, la fel ca performanța să în apă.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!