• PRO TV
  • Ce a făcut Joaquin Phoenix când l-a întâlnit pe Prințul William, la BAFTA 2020

Ce a făcut Joaquin Phoenix când l-a întâlnit pe Prințul William, la BAFTA 2020

Ce a făcut Joaquin Phoenix când l-a întâlnit pe Prințul William, la BAFTA 2020

Duminică seară, la ceremonia de decernare a premiilor BAFTA 2020, Joaquin Phoenix, care a luat trofeul pentru cel mai bun actor în rolul principal, s-a întâlnit cu Prințul William.

Joaquin Phoenix a stârnit vâlvă la premiile BAFTA, dar momentul său cel mai discutat nu a fost discursul său de acceptare a trofeului, extrem de puternic.

Citește și: Joaquin Phoenix, mesaj emoționant pentru regretatul Heath Ledger

Actorul de 45 de ani a devenit viral după ce a făcut o reverență în fața Ducelui de Cambridge, pe care l-a întâlnit după gala de decernare a premiilor.

Încercând să respescte protocolul regal, actorul a făcut o reverență ciudată în fața Prințului William (37 de ani), care a putut fi auzit zicând: ”Este o plăcere să te cunosc”.

Din nefericire pentru Joaquin Phoenix, doar femeile fac reverențe atunci când se află în fața unui membru al familiei regale, în timp ce bărbații nu trebuie decât să-și încline ușor capul.

Cu toate acestea, Prințul William este, în mod evident, un fan înfocat al lui Joaquin Phoenix. ”Mi-a plăcut la nebunie The Joker. A fost excepțional”, a spus William.

”Am tot amânat să-l văd, pentru că oamenii mă tot avertizau: ”fii atent când alegi să-l vizionezi”, dar când am făcut-o, pur și simplu m-a uluit, a fost extrem de bun”. 
 

Abi Talent, despre Alex Velea: “Aveti mila de orfani!” - Trending review cu Daragiu - Episodul 14


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni