Ce a furat Chris Hemsworth de 5 ori de pe platourile de filmare ale Thor și Avengers

Ce a furat Chris Hemsworth de 5 ori de pe platourile de filmare ale Thor și Avengers
Citeste mai mult despre: Chris Hemsworth, Avengers, ciocan, thor,
Autor: Redactia
Data publicarii: 05 Decembrie 2019
Data actualizare: 05 Decembrie 2019
Chris Hemsworth l-a interpretat cu succes pe Zeul Tunetului atât în seria Thor, cât și în fenomenul “Avengers”. Actorul a îndrăgit atât de mult personajul pe care l-a interpretat, încât a “furat” câteva… suveniruri de pe platourile de filmare.

Soția lui Chris Hemsworth a dezvăluit într-un interviu pentru un radio din Australia că soțul său a luat acasă câte o versiune a ciocanului lui Thor din aproape toate filmele în care a jucat. Până acum a strâns 5 ciocane, pe care le expune în diverse locuri ale proprietății sale din Australia.

Anul trecut, actorul a vorbit în emisiunea lui Jimmy Kimmel despre “furturile” sale. Acesta a dezvăluit că unul dintre ciocane îl are expus pe un șemineu, iar altul în… toaletă :) 

Cu siguranță Chris Hemsworth își vă mări colecția de ciocane în 2021m când va fi lansat noul film Thor: Love and Thunder. 

Pentru rolurile sale, în care aspectul fizic e extrem de important,  Chris Hemsworth e supus constant unui regim de viață strict, pentru a slabi sau a căpăta masă musculară în funcție de personajele pe care le joacă. În "Thor" trebuia să arate ca un semi-zeu, iar pentru "In the heart of the sea" a slăbit enorm și a consumat doar 500-600 de calorii trei luni.

Chris Hemsworth se mândrește cu una dintre cele mai frumoase familii din showbizul internațional: are o soție superbă și trei copii minunați. Actorul care îl interpretează pe Thor este într-o relație cu Elsa Pataky încă din 2010. Aceștia s-au căsătorit la mai puțin de un an de când s-au cunoscut.

În 2012 au devenit părinți pentru prima oara: Elsa a dat naștere unei fetițe. Doi ani mai târziu, soția lui Hemsworth a născut doi băietei gemeni.

Spre deosebire de alte cupluri celebre din lumea filmului, Chris Hemsworth și soția sa au ales să părăsească Hollywoodul pentru o viață mai liniștită în țara natală a actorului, Australia. “Thor”, soția și cei trei copii trăiesc în prezent în Sydney.

Elsa Pataky este născută în Spania, însă are și origini românești: mama sa, Cristina Medianu Pataky este de origine româno-ungară. Soția lui Chris Hemsworth a studiat jurnalismul și actoria în Spania.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!