Ce a mâncat Volodimir Zelenski la micul dejun cu premierul Marii Britanii, Rishi Sunak

Ce a mâncat Volodimir Zelenski la micul dejun cu premierul Marii Britanii, Rishi Sunak
Citeste mai mult despre: Volodimir Zelenski, micul dejun,
Data publicarii: 09 Februarie 2023
Data actualizare: 09 Februarie 2023
Recent, președintele Ucrainei Volodimir Zelensky a vizitat Marea Britanie. Într-una dintre zilele vizitei, Zelensky a luat micul dejun cu premierul britanic, Rishi Sunak.

Oaspetele a sosit la ora 10.20 dimineața, la celebra adresă Downing Street nr 10, iar conform fotografiei oficiale, postate de guvern, cei doi s-au delectat cu o selecție de specialități dulci și sărate. 

Conform Metro.co.uk, cei doi lideri au împărțit un castron de alune sau stafide, muesli, mini gogoși, pain au chocolat și rulouri cu scorțișoară. 

De asemenea, pe masă celor doi se mai afla pahare cu iaurt, coacăze și granola, niște lipii cu legume și încă un fel de mâncare pe care jurnaliștii britanici l-au numit ”culmea bizareriei”.

În fața lui Zelensky se poate observa o farfurie cu ”porcușori în păturică” (adică crenvurști înveliți în foaie de aluat) alături de un bol cu ketchup - despre care sursa menționată mai sus speculează cu ironie că sunt resturile de la petrecerea de Crăciun din Downing Street. 

De asemenea, pe masă se mai află un bol cu marmeladă și un ceainic uriaș. 

Din poza oficială se mai observă că Sunay și Zelensky au castroanele goale în fața lor, Downing Street menționând că președintelui Ucrainei i s-a oferit ”micul dejun”, nu că acesta l-a și mâncat.
Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!