• PRO TV
  • Ce a pățit Alex Delea după ce s-a întors de la Survivor România 2023

Ce a pățit Alex Delea după ce s-a întors de la Survivor România 2023

Ce a pățit Alex Delea după ce s-a întors de la Survivor România 2023

Alex Delea și Zanni și-au lansat unul celălalt o provocare, pe rețelele de socializare. Cei doi campioni ai sezoanelor trecute Survivor România s-au duelat în vorbe și și-au propus să meargă împreună în Republica Dominicană. Dorința lor nu a fost trecută cu vederea de Daniel Pavel, care i-a invitat pe aceștia la Survivor România 2023, în calitate de mentori. 

Astfel, Alex Delea, Oana Ciocan, Zanni și Elena Chiriac au aterizat direct în Jungla Dominicană, acolo unde au primit roluri de mentori pentru concurenții Survivor România 2023. După câteva zile petrecute în Republica Dominicană, cei 4 campioni s-au întors în România, însă nu oricum! Câștigătorul de anul trecut a anunțat pe rețelele de socializare că s-a confruntat cu mai multe probleme, după plecarea din competiție. 

În primă fază, Alex Delea le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu arsuri solare destul de grave, după experiența din Jungla Dominicană. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ PIELEA LUI ALEX DELEA)

”Sunt ars în ultimul hal, de nu pot să mă mișc. Genunchii îi am praf. Nu mă așteptam să mă distrugă atât de tare. Dar sunt fericit!”
, a spus Alex Delea. 

Dacă arsurile nu erau suficiente, Alex Delea a mai avut parte de un șoc. Atunci când a ajuns în aeroportul din București, acesta a constatat că bagajul lui a dispărut. După câteva clipe de așteptare, informația a fost confirmată și astfel a făcut o plângere la biroul de informații. În acest moment, el așteaptă să se soluționeze problema și să intre din nou în posesia propriilor bunuri:

„Bună dimineața, direct din pat, de la mine de acasă! Ieri am ajuns acasă și voiam să vă spun dacă vă mai aduceți aminte povestea cu telefonul de anul trecut, că mi-am pierdut telefonul imediat după Survivor. Ei bine, de data asta mi-am pierdut bagajul. De fapt, nu mi-am pierdut bagajul eu, s-a pierdut, n-a mai ajuns la mine. L-am așteptat acolo pe bandă și nu a venit. M-am întors acasă fără bagaj! De ce mi se întâmplă mie lucruri ca astea? 

Bineînțeles, am fost să dau bagajul dispărut la Biroul de Informații. Mi s-a spus că voi fi sunat, că acesta este un caz 1 la 1000, să nu găsești bagajul. Eu simt că am „norocul” să fiu eu cel 1 din 1000”,
a spus Delea pe rețelele de socializare. 

Sursă foto: Alex Delea/Instagram, Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni