Ce a pățit o tânără după ce a ieșit să ducă gunoiul fără pantaloni pe ea. Întâmplarea e virală pe TikTok

Ce a pățit o tânără după ce a ieșit să ducă gunoiul fără pantaloni pe ea. Întâmplarea e virală pe TikTok
Citeste mai mult despre: Tik Tok, clip viral,
Data publicarii: 06 Octombrie 2022
Data actualizare: 07 Octombrie 2022
O tânără pe nume Emily le-a povestit utilizatorilor de pe Tik Tok cum a primit un bilețel de la o vecină nervoasă, după ce fusese să ducă gunoiul fără pantaloni pe ea. Iată ce o supărase pe femeie!

Tânăra a povestit cum vecina de alături i-a lăsat un bilețel, după ce a văzut-o ieșind din casă că să ducă gunoiul fără pantaloni pe ea. Potrivit video-ului publicat pe Tik Tok, în care Emily arată biletul cu pricina, vecina era supărată că soțul ei o poate vedea pe tânără pe camera de supraveghere din fata ușii și i-a cerut să nu mai iasă fără pantaloni:

"Bună, soțul meu te poate vedea pe camera de supraveghere. Te rog să îmbraci niște pantaloni când ieși să duci gunoiul - semnat, vecina ta".

@emilyk8zz Nah I’m good luv enjoy #fyp #marriage ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

La vederea clipului viral, care a strâns peste 15.000 de like-uri, internauții s-au împărțit în două tabere. Unii i-au dat tinerei recomandări de răspunsuri amuzante la mesajul vecinei, în timp ce alții au fost de acord cu vecina, spunând că nu ar trebui să ieși din casă dezbrăcat.

"Raspunde-i:  "Mulțumesc, dar sunt bine. Vorbește cu soțul tău, nu cu mine", a fost răspunsul sugerat de un internaut în secțiunea de comentarii, pe când altul a spus: "Soțul nu se supără, dar a intrat în belele cu soția".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies