Ce a pățit soțul Adelei Popescu în Republica Dominicană. Radu Vâlcan și-a îngrijorat urmăritorii cu o fotografie

Ce a pățit soțul Adelei Popescu în Republica Dominicană. Radu Vâlcan și-a îngrijorat urmăritorii cu o fotografie
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 01 Septembrie 2022
Data actualizare: 01 Septembrie 2022
Radu Vâlcan și-a îngrijorat urmăritorii de pe Instagram cu cea mai recentă fotografie postată pe rețeaua de socializare. Soțul Adelei Popescu, care se află în Republica Dominicană alături de ea și de cei trei băieți ai lor, a avut un incident neplăcut.

Am aflat deja de la Cabral și Adela, care se află la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” că jungla nu este deloc prietenoasă, din cauza insectelor care mișună la tot pasul.

„Cumva te obişnuieşti, dar locul şi toate târâtoarele şi crocobaurii de aici nu te lasă să uiţi unde eşti. Umezeala e şi ea deranjantă atunci când intrăm în junglă, dacă ai de făcut şi puţin efort simţi efectiv cum te sufoci.Locul este superb, arată spectaculos, dar nu e neapărat prietenos nici pentru noi, care suntem cazaţi şi trăim în condiţii normale”, a declarat Cabral într-un interviu. 


După cum a mărturisit pe Instagram, Radu Vâlcan a fost înțepat recent de o albină. Prezentatorul tv a avut o reacție care i-a îngrijorat pe admiratorii lui, care au venit imediat cu idei de tratament, încurajări, dar și replici amuzante: 

Cu ceapa sau plic de ceai negru trage tot imediat”, „Gel de arnică și până mâine se desumflă”,

„Doamne, nici nu vreau să îmi immaginez cât a durut....sper să te vindeci repede”, 

„Multă sănătate, ziceți mersi că nu sunteți alergic!”, Și când te gândești că altele plătesc să aibă așa buze” 
Duminică, 4 septembrie, vom auzi pentru prima dată chemarea junglei. Telespectatorii vor putea urmări în fiecare duminică, luni și marți, provocările prin care vor trebui să treacă celebritățile în cel mai intens reality show al momentului, prezentat de Cabral și Adela Popescu. Cine va fi cel care va striga primul: ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” rămâne de văzut. 


Sursă foto: Instagram/ Radu Vâlcan

Vezi și: Adela și Cabral, vedere din Republica Dominicană


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!