Ce a speriat-o pe Adelina Pestrițu și cum a reacționat aceasta? Vedeta surprinde

Ce a speriat-o pe Adelina Pestrițu și cum a reacționat aceasta? Vedeta surprinde
Citeste mai mult despre: Adelina Pestritu, Instagram, postare,
Data publicarii: 23 August 2021
Data actualizare: 23 August 2021
Cu peste 1,8 milioane de fani pe Instagram, Adelina Pestrițu a fost desemnată în anul 2019 drept influencerul numărul 1 din  România.
Vedeta vrea să arate zilnic că a meritat premiul și postează mereu ceva care să mențină interesul urmăritorilor. Cel mai recent video, din categoria #reel, o arată pe Adelina "speriată" de un un alt influencer.
 
Alex, sau alexbrk pe Instagram este Alexandru Ionuț Andrei, un tânăr de 23 de ani, influencer, cu 23. 2 mii de followers pe Instagram și peste 180 de mii de urmăritori pe TikTok. În condițiile în care pricipala sa preocupare sunt proiectele în social media, tânărul promite multe pe rețelele de socializare.
 

Adelina face un colaj din diferite "sperieturi", iar la unele vedeta chiar reacționează. În timp ce anumite lucruri pe care le spune sunt cenzurate, în altă situație Adelina se aude zicând plictisită "du-te naibii." Alături de video, vedeta scrie:

"De pe la filmări adunate ????
P.S. A se observa cine muncește/cară mereu lucruri și cine e pus pe glume."
 
Adelina a mai apărut și în alte astfel de #reels alături de Alexandru, pe care îl și numește #partnerincrime, adică, în traducere liberă "aliat la prostii" sau "partener de șotii."
 
FOTO: ADELINA PESTRITU INSTAGRAM

Vezi pe Pro Tv Plus - Wine Trips Romania – Ep.6 Povestea Cramei Oprișor
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!