Ce a spus Anamaria Prodan despre Alex Bodi, după ce afaceristul s-ar fi împăcat cu Iulia Sălăgean

Ce a spus Anamaria Prodan despre Alex Bodi, după ce afaceristul s-ar fi împăcat cu Iulia Sălăgean
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, Alex Bodi, Iulia Salagean,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 26 Ianuarie 2023
Data actualizare: 26 Ianuarie 2023
Alex Bodi este unul dintre cei mai controversați bărbați din showbizul românesc, acesta fiind din nou în atenția presei din cauza despărțirilor și împăcărilor cu Iulia Sălăgean, care s-au ținut lanț în ultimii ani. Acum, afaceristul ar fi încheiat idila cu Ema Uta pentru a se întoarce la femeia care i-a oferit un copil. 

Alex Bodi a confirmat despărțirea de Ema Uta și a lăsat să se înțeleagă că adevăratul motiv al separării ar avea legătură cu mama fiicei sale, Iulia Sălăgean. Bărbatul a subliniat că este foarte importantă relația pe care o are cu această femeie și că nu acceptă sub nicio formă lipsa de respect la adresa ei. 

"Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea. Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, daca nu imi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot”, a spus Bodi.

 Anamaria Prodan a observat declarația afaceristului și la scurt timp după, a postat un mesaj în care îl laudă pe acesta pentru modul său de a gândi. Impresara a subliniat că genul acesta de mentalitate este una de bărbat adevărat:

„Felicitări!!! Puțini bărbați mai sunt pe lume ...restul ... ******” @officiialbodialex”, a scris Anamaria prodan în cadrul postări de pe InstaStories.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram, Alex Bodi/Instagram, Arhivă ProTV 

VEZI ȘI VIDEO
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!