"Ce am facut cand am tacut" si Andreea Esca vin la Bookfest in Targu Mures pe 20 septembrie

Ce am facut cand am tacut si Andreea Esca vin la Bookfest in Targu Mures pe 20 septembrie
Citeste mai mult despre: Andreea Esca, carte, lansare,
Data publicarii: 18 Septembrie 2014
Data actualizare: 18 Septembrie 2014
Pe 20 septembrie, la ora 11:00, Andreea Esca va fi prezenta la Bookfest in Targu Mures pentru prima intalnire cu cititorii din turneul de promovare a cartii "Ce am facut cand am tacut" si o sesiune speciala de autografe.  

Aceasta carte este o incursiune in viata prezentatoarei dincolo de pupitrul stirilor. Un adevar transmis de Andreea intregii lumi, prin cuvinte sincere care ii spun povestea inca din copilarie, momente importante din viata ei, dar si emotiile primei iubiri. 

Andreea a lasat la o parte brand-ul personal si a iesit din imaginea jurnalistei care aduce in fiecare seara, de 19 ani,  cele mai importante stiri pe micile ecrane pentru a le vorbi direct romanilor, de data aceasta prin emotii si trairi. 

Best seller inca de la lansare, “Ce am facut cand am tacut”, ajunge pe 20 septembrie si la Targu Mures, impreuna cu Andreea care este nerabdatoare sa se intalneasca cu cititori si sa dea autografe: “Am avut parte de intalniri extraordinar de placute cu cititorii din tara in turneul de lansare a cartii mele: "Ce-am facut cand am tacut". Pentru ca n-am putut ajunge in toate zonele pana in vacanta de vara, reincep sa ma vad cu iubitorii de carte. Prima intalnire: sambata, 20 septembrie, ora 11:00, la Bookfest Targu Mures. Va astept!” 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies