Ce-ar fi să fie și mai bine? E.U. YES LA VOT, un reportaj de Rareș Năstase, duminică, la România, te iubesc!

Ce-ar fi să fie și mai bine? E.U. YES LA VOT, un reportaj de Rareș Năstase, duminică, la România, te iubesc!
Autor: Redactia
Data publicarii: 17 Mai 2019
Data actualizare: 17 Mai 2019
Duminica aceasta, la România, te iubesc!, Rareș Năstase ne va arată cât de important este votul fiecărui român pentru Parlamentul European, cum este influențată direct viața românilor de deciziile luate acolo, dar și de ce este vital să înțelegem pe cine trimitem să negocieze în numele nostru viitoarele politici in diverse domenii, de la agricultură, la protecția mediului, până la industrie și afaceri.

Tot în această săptămână vom cunoaște și câțiva români care au făcut ca lucrurile să se întâmple cu ajutorul sprijinului venit din partea Uniunii Europene. Ei sunt antreprenorii care au înțeles că prin munca lor pot schimba lucrurile în bine. 

“Fix ca modelele prezentate duminică ar trebui să arate toată România, de la un capăt la celălalt, dacă am fi avut viziune și am fi știut să accesăm corect și eficient banii europeni și dacă am aplica viziunea europeană. Am filmat prin țară cazuri din cele mai diverse domenii, de la servicii și afaceri, la administrație și dezvoltare locală sau agricultură. Sunt mici enclave de normalitate, mici oaze de condiții civilizate, care ne arată că se poate și la noi. Că putem fi la standarde europene de trai. Cred că e momentul să mergem să votăm, să ne asumăm că de decizia noastră depinde viitorul copiilor noștri, dar și al nostru,  pentru că deciziile de la Bruxelles ne afecteaza mai repede decât ne așteptăm. Și de europarlamentarii noștri depinde, ei vor vota, ei vor negocia și ei vor decide, împreună cu ceilalți membri din Parlamentul European.“, a spus Rareș Năstase despre reportajul România, te iubesc! din această săptămână. 

Școli așa cum merită copiii noștri, orașe în care ne dorim să locuim. Europa ne-a schimbat în bine. Ce-ar fi să fie și mai bine? EU YES LA VOT, un reportaj de Rareș Năstase, duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc! 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies