Ce au descoperit cercetătorii francezi din rămășițele lui Adolf Hitler

Ce au descoperit cercetătorii francezi din rămășițele lui Adolf Hitler
Citeste mai mult despre: Adolf Hitler, dictator, nazisti,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 22 Septembrie 2019
Data actualizare: 22 Septembrie 2019
Un grup de cercetatori din Franta a reusit sa obtina acces la ramasitele fostului dictator nazist, conservate riguros de servciul de inteligenta rus de-a lungul a 7 decenii. Acestia sustin ca au ajuns la o conluzie istorica de necontestat.

Unii consideră că a reușit să scape într-un submarin în America de Sud, iar alții au susținut că a fugit în Antartica. Până în prezent nu a existat nici o dovadă concretă despre moartea fostului dictator, dând curs multor legende și conspirații ce-au făcut înconjurul lumii. 

Cercetătorii francezi au reușit să obțină acces din partea serviciului de inteligență rus pentru a studia ultimele rămășițe din dantura fostului dictator. 

Conform acestora, Adolf Hitler s-a sinucis într-un buncăr în care a ars, așa cum au susținut numeroși istorici de-a lungul anilor. Anunțul a fost publicat într-o postare pe Twitter de către investigatorul principal al cazului, Philippe Charlier "#Hitler a murit in 1945 in Berlin, iar ramasitele sale se regasesc in Moscova".


 #Hitler est bien mort en 1945 à Berlin, et ses restes sont à Moscou. Notre étude biomédicale définitive est à lire ici : https://t.co/cz0DDCDgK8 pic.twitter.com/Fjd1UiEdoq

Specialistii asigura ca fostul lider s-a sinucis la varsta de 56 de ani, dupa ce au comparat probele ralicvelor cu informatiile preluate de la serviciul de inteligenta rus, iar acestea coincid.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies