Ce au făcut doi tineri în ziua nunții, după ce nu s-au putut decide în privința numelui de familie

Ce au făcut doi tineri în ziua nunții, după ce nu s-au putut decide în privința numelui de familie
Citeste mai mult despre: video viral, miri nunta, nume familie nunta,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 10 Mai 2022
Data actualizare: 10 Mai 2022
Domnul și Doamna …? Grea decizie! Doi tineri îndrăgostiți au hotărât să se căsătorească și după ce au pus la punct toate detaliile nunții și-au dat seama că nu pot cădea de acord în privința numelui de familie. 

Pearl Lee (28 de ani) și Collin Hansen (25 de ani) din Lessburg, Virginia, nu s-au putut hotărî în privința numelui de familie pe care să-l poarte după nuntă, scrie Daily Mail.

Tradiția spune că femeia trebuie să ia numele de familie al bărbatului, însă Pearl, care lucrează ca profesoară, a ezitat să renunțe la al ei. 

Pearl știa că va fi dificil pentru elevii ei s-o strige cu un nume nou. Cum amândoi erau singuri la părinți, îndrăgostiții nu au putut ajunge la un acord. 

Pearl a avut însă o idee trăznită, după ce a auzit o glumă făcută în cadrul podcastului Freakonomics. Cei doi au decis să lase totul la voia întâmplării, iar în ziua nunții să dea cu banul. 

@diaryofasolotraveler Congrats my friends!!!! ❤️???? #weddingtiktok #weddingtraditions #weddingtrends #weddingtok???? #weddingtiktok2022 #weddingday #friendsgettingmarried #BridgertonScandal #WomenOwnedBusiness #OscarsAtHome #UnsealTheMeal ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams

Zis și făcut! Misiunea i-a revenit celui care a oficiat căsnicia. Unul dintre invitați a filmat momentul și l-a postat pe TikTok, unde s-a viralizat rapid și a adunat aproape 2 milioane de vizualizări. 

Câștigătorul a fost Collin, iar mireasa a luat numele soțului ei.

Fotografii: capturi TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!