Ce avere are Lady Gaga. Suma este de-a dreptul impresionantă

Ce avere are Lady Gaga. Suma este de-a dreptul impresionantă
Citeste mai mult despre: Lady Gaga, avere,
Data: 23 Octombrie 2018
Lady Gaga este una dintre cele mai de succes artiste ale momentului, iar averea ei este de-a dreptul impresionantă.

Artista, apreciată pentru piesele sale, dar și pentru aparițiile controversate pe covorul roșu și, mai nou, pentru talentul actoricesc, își datorează mare parte din avere muzicii.

Citește și: Lady Gaga, dezvăluiri înfiorătoare la 13 ani de la violul căruia i-a căzut victimă: Aveam convulsii în tot corpul

Conform cosmopolitan.com, aceasta a vândut single-uri digitale în valoare de 61 de milioane de dolari. Albumele sale se vând, de asemenea, ca pâinea caldă, spre exemplu, ”Born This Way” a vândut peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare.

Turneele i-au adus, de asemenea, milioane de dolari. Deși câștigurile se împart între artistă și echipa ei, acestea rămân, totuși, impresionante: turneul de amploare Monster Ball 2009-2011 i-a adus 227,4 milioane de dolari, iar acesta a fost doar unul dintre cele șase turnee oficiale întreprinse de Lady Gaga.

Lady Gaga este și imaginea câtorva branduri celebre și, chiar dacă onorariile obținute din aceste contracte nu sunt publice, se presupune că acestea sunt consistente. Printre altele, Lady Gaga este director de creație la Polaroid, a apărut într-o campanie Versace și mai face bani din propria ei linia de parfumuri.

Parfumul ei ”Fame”, pe care l-a lansat în 2012, s-a vândut în peste un miliard de dolari pe plan internațional.

La ora actuală, Lady Gaga joacă în cel de-al cincilea sezon al serialului American Horror Story (pentru care a câștigat deja un Glob de Aur) și este protagonistă în unul dintre cele mai apreciate filme ale anului 2018, A Star is Born. 

Așadar, care este averea artistei Lady Gaga? Conform Celebrity Net Worth, aceasta are puțin peste 300 de milioane de dolari.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Ce avere are Lady Gaga. Suma este de-a dreptul impresionantă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies