Ce avere au acum Meghan Markle și prințul Harry și cum plănuiesc să-și câștige independența financiară

Ce avere au acum Meghan Markle și prințul Harry și cum plănuiesc să-și câștige independența financiară
Meghan Markle și prințul Harry vor locui mai mult în Canada. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Ianuarie 2020
Data actualizare: 09 Ianuarie 2020
Ducii de Sussex nu mai vor să cheltuiască bani publici și aspiră la statutul de membrii ai Casei Regale independenți din punct de vedere financiar.

Meghan Markle și prințul Harry s-au distanțat de Familia Regală Britanică în încercarea de a intra într-un con de umbră. Totodată, ducii de Sussex vor să devină independenți din punct de vedere financiar și să nu mai primească finanțare de stat pentru îndatoririle lor.

În acest moment, activitatea membrilor Casei Regale Britanice este finanțată prin intermediul Sovereign Grant, un soi de taxă anuală plătită de guvern monarhiei. Cu acești bani sunt susținute vizitele oficiale ale oficialilor Familiei Regale, reședințele, transportul și alte cheltuieli necesare susținerii actrivității Palatului Buckingham.

Ducii de Sussex au explicat pe site-ul lor oficial că urmăresc să obțină „venituri profesionale, ceea ce în actuala structură le este interzis să facă”, conform People.

Pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar, Meghan și Harry trebuie doar să renunțe la dreptul lor de a fi finanțați prin fondul Sovereign Grant.

Ducii de Sussex, care în prezent au o avere cumulată estimată la 45 de milioane de dolari – conform money.com, au dat asigurări că nu au folosit niciodată fonduri publice pentru deplasări private. Totodată, ei susțin că nu au beneficiat niciodată de scutiri de taxe.

Conform publicației financiare Money, Meghan Markle a acumulat circa 5 milioane de dolari, mare parte datorită meseriei de actriță. Prințul Harry ar avea o avere estimată între 20 și 40 de milioane de dolari, o bucată mică din averea de 88 de miliarde de dolari a Casei Regale Britanice (conform Forbes). 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Meghan Markle
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies