Ce avere impresionantă are Miley Cyrus. A început să muncească de la 11 ani

Ce avere impresionantă are Miley Cyrus. A început să muncească de la 11 ani
Citeste mai mult despre: Miley Cyrus, avere,
Data publicarii: 06 Iunie 2019
Data actualizare: 06 Iunie 2019
Cariera lui Miley Cyrus a avut o ascensiune fulminantă după ce artista a primit rolul Miley Stewart din îndrăgitul serial pentru copii și adolescenți ”Hannah Montana”.

De atunci, aceasta activează ca actriță de film, cântăreață și jurat pentru emisiunea ”The Voice”. Cu un CV atât de impresionat, nu este de mirare că Miley a strâns până la această vârstă o avere considerabilă. 

Citește și: Miley Cyrus, sărutată cu forța de un bărbat din mulțime, sub privirile soțului ei (VIDEO)

Când Miley avea 11 ani, a primit rolul principal din serialul Disney Hannah Montana, care a transformat-o rapid în idolul copiilor și adolescenților din toată lumea. Pentru fiecare episod din Hannah Montana, Miley a primit în jur de 15.000 de dolari. 

Artista s-a folosit de faima obținută cu Disney pentru a se lansa pe cont propriu, în muzică. Primul său album independent, ”Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus”, a câștigat trei discuri de platină și i-a adus, din vânzări, în jur de 10 milioane de dolari.

Al doilea album al ei, ca artistă solo, ”Breakout”, i-a adus în jur de 6,2 milioane de dolari. 

Miley a debutat apoi și în lumea filmului, împrumutându-și vocea pentru filmul de animație ”Bolt”, rol pentru care a primit un salariu de 114 milioane de dolari. În 2009, aceasta a lansat o serie de piese care au devenit populare peste noapte, precum The Climb" și "Party in the USA" și a început primul său turneu internațional, The Wonder World Tour care, conform Money Nation, i-a adus 67 de milioane de dolari.

În 2010, Miley a lăsat în urmă imaginea de vedetă Disney, jucând în filme mai serioase, precum, The Last Song, pe platourile căruia l-a întâlnit pe Liam Hemsworth, care ulterior i-a devenit soț. 

În 2013, Miley a lansat albumul ”Bangerz”, care include hituri comerciale precum "Wrecking Ball" sau "We Can't Stop". Albumul i-a adus în jur de 4 milioane de dolari, iar turneul de promovare a acestuia - încă 62 milioane de dolari.

În plus, Miley a fost jurat la emisiunea ”The Voice”, începând cu 2016, rol care i-a mărit conturile cu încă 13 milioane de dolari. 

Una peste alta, Money Nation estimează că Miley Cyrus are o avere netă în jur de 207 milioane de dolari. 

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Andrei Duban a vorbit despre averea lui: “Sunt cel mai bogat actor”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies