Ce cred locuitorii din Harlem despre nebunia "Harlem Shake": "Aici nimeni nu ar avea curaj sa danseze asa": VIDEO

Ce cred locuitorii din Harlem despre nebunia  Harlem Shake :  Aici nimeni nu ar avea curaj sa danseze asa : VIDEO
Citeste mai mult despre: Harlem Shake,
Data: 21 Februarie 2013
Intr-un clip de 30 de secunde, o persoana care poarta de obicei o masca bizara sau un costum este filmata cum danseaza. Cand linia basului scade, toata lumea pare sa o ia razna dansand haotic pe melodie.

Harlem Shake este un stil de hip-hop, inventat in vestitul cartier Harlem, din New York, dar si numele unei piese produse de Baauer.

Piesa a fost lansata in mai 2012, dar adevaratul fenomen a inceput pe 30 ianuarie anul acesta, cand un blogger a postat un videoclip in care apare insotit de inca trei prieteni costumati in latex, care danseaza pe melodie.

Noul stil de dans a devenit extrem de popular in toata lumea, castigand sute de mii de adepti. Cineva a avut ideea sa-i intrebe pe locuitorii din cartierul Harlem, New York, ce parere au despre acest fenomen.

Rezultatul, cu adevarat surprinzator. Zeci de americani au acceptat sa raspunda la intrebare, iar parerile lor sunt categorice: "That's not the Harlem Shake", este pe buzele tuturor, dupa ce au vazut niste imagini cu adaptarile "Harlem Shake" in diverse colturi ale lumii.

Harlem, New York - probabil, singurul loc din lume unde nebunia "Harlem Shake" nu are adepti

"E interesant si amuzant, dar nu are nicio legatura cu adevaratul Harlem Shake". "E o lipsa de respect, oamenii astia nu danseaza Harlem Shake, par ca vin de pe o planeta ciudata!". "E o jignire, noi luam in serios acest dans, pentru noi e o forma de arta", au raspuns oamenii.

Mesajul lor catre cei care au adoptat moda "Harlem Shake" fara sa cunoasca istoria stilului de dans este simplu: "Opriti-va! Si nu cumva sa veniti in Harlem sa dansati asa", avertizeaza ei, mai in gluma, mai in serios.

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO