• PRO TV
  • Ce crezi ca vezi? Iluziile optice ale anului 2012

Ce crezi ca vezi? Iluziile optice ale anului 2012

Ce crezi ca vezi? Iluziile optice ale anului 2012

Iata un top al celor mai interesante iluzii optice ale anului 2012, asa cum le-am gasit prezentate in Business Magazin.

10. "Vibratie vizuala", realizata prin alaturarea unor culori puternice.

9. Podeaua care se prabuseste, a unui lift. Face parte dintr-o campanie publicitara prin care o companie producatoare de televizoare si monitoare a vrut sa demonstreze cat de reale sunt imaginile pe noile lor dispozitive. 

8. "Felix Backstroke", un desen dedicat lui Felix Baumgartner si saltului sau din spatiu.

7. Intrerupator pictat in cadrul unui festival polonez de arta stradala. Da impresia ca este adevarat. 

6. "Abisul". Artista braziliana Regina Silveira este autoarea acestei opere de arta. Ea a folosit arhitectura muzeului, in special ferestrele acestuia si a creat un abis aparent fara sfarsit prin care se poate merge.

5. "Podul" este creatia artistului rus Nikolaj Arndt. Este un exemplu de arta 3D care arata cum un baiat traverseaza un pod de lemn peste o groapa adanca.

4. Crocodilii din casa lui Nikolaj Arndt demonstreaza ca o mlastina cu reptile periculoase in mijlocul sufrageriei poate fi un nou trend in materie de design interior.

3. Gotham City Joe si Sam au facut echipa pentru realizarea acestui desen, sub o strada din centrul Madridului, cu ocazia lansarii "Batman: The Dark Knight Rises".

2. Cladirea pe care oricine poate deveni Spiderman. Intitulata "Batiment", opera artistului originar din Buenos Aires Leandro Erlich a fost expusa in primele trei luni ale anului la Paris.

1. Mersul pe apa. Cea mai interesanta iluzie optica a anului nu apartine creatiei omului, ci naturii. Salar de Uyuni, intinderea de sare din Bolivia este o iluzie optica uriasa cand este acoperita cu apa.



Business Magazin

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni