Ce decizie a luat Britney Spears imediat după nuntă

Ce decizie a luat Britney Spears imediat după nuntă
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 17 Iunie 2022
Data actualizare: 17 Iunie 2022
La scurt timp după ce s-a căsătorit cu Sam Asghari, Britney Spears a luat o decizie radicală. Iată despre ce este vorba!

Recent, Britney Spears și Sam Asghari și-au unit destinele! Cei doi sunt extrem de fericiți împreună și se bucură de primele luni în calitate de soț și soție. Cu toate că lucrurile stau foarte bine în viața artistei, aceasta a luat o decizie care i-a îngrijorat pe fani!

Britney Spears și-a șters contul de Instagram la doar câteva zile de la nunta cu Sam Asghari. Nu este prima oară când artista ia o astfel de decizie și preferă să stea departe de rețelele de socializare.

În ceea ce privește nunta acesteia, au existat mai multe situații care au provocat disconfort pentru miri. Inițial, fostul soț al cântăreței, Jason Alexander, a încercat să strice petrecerea. Ulterior, artista a avut un atac de panică, însă din fericire, a reușit să îl gestioneze. Cu toate problemele, Britney Spears s-a bucurat de ceremonie și a numit evenimentul „un vis devenit realitate”.

Vedeta nu și-a invitat familia la nuntă. Aceasta a preferat ca niciunul dintre membrii să nu primească o invitație. Britney Spears a declarat că a vrut să-i dea în judecată pentru că au permis ca tutelă, presupus abuzivă, să continue timp de aproape 14 ani.

Înainte de a-și dezactiva contul de Instagram, Britney Spears a primit o reacție din partea mamei sale, cu privire la nuntă.

„Arăți radiant și atât de fericită! Nunta ta este nunta „de vis”! Iar faptul că a avut loc la tine acasă o face atât de sentimentală și specială! Mă bucur atât de mult pentru voi! Vă iubesc!”, a declarat mama lui Britney.

Se pare că au existat reacții diferite în mediul online și offline. La scurt timp după ce a postat comentariul, mama lui Britney Spears a fost surprinsă într-o cu totul altă ipostază. Fiica ei a publicat un videoclip în care tonul lui Lynne Spears nu era deloc unul prietenos.

„Și să nu uiți niciodată cum s-au distanțat de tine când aveai nevoie de dragoste. Doar zic!!!”, este reacția filmată a lui Lynne Spears.

Mama lui Britney a oferit și un comentariu în acest context: „Cred că glumești????.”

Sursă foto: Profimedia, Arhivă ProTV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!