Ce despăgubiri va primi Meghan Markle după ce a câștigat un proces cu un tabloid britanic

Ce despăgubiri va primi Meghan Markle după ce a câștigat un proces cu un tabloid britanic
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 06 Ianuarie 2022
Data actualizare: 06 Ianuarie 2022
Meghan Markle a început anul cu un succes în instanță. Nevasta prințului Harry a dat în judecată publicația Mail on Sunday pentru publicarea unei scrisori, pe care ducesa i-o trimisese tatălui ei. 

Judecătorii au considerat că fostei actrițe i-a fost încălcat dreptul la viață privată. Despăgubirile sunt infime, însă nu banii au fost motivul acționării în instanță, ci reabilitarea numelui. 

Meghan Markle va primi doar 1 liră sterlină de la tabloidul britanic, însă publicația trebuie să titreze cu un font uriaș victoria ei pe prima pagină. 

Mail on Sunday a publicat o scrisoare pe care nevasta lui Harry i-a trimis-o tatălui ei în 2018, înainte de nunta regală. Conflictul dintre cei doi a ținut mereu prima pagină a ziarelor din întreaga lume. De altfel, Thomas Markle nu a fost invitat la nunta fiicei sale, din mai 2018. Mai mult, bărbatul nu și-a văzut nici până azi nepoții și continuă s-o critice atunci când oferă interviuri tabloidelor britanice și nu numai. 

După pronunțarea sentinței, Meghan Markle a transmis un mesaj prin care îi îndemna pe oameni să fie „suficient de curajoşi pentru a schimba industria tabloidelor, care profită de pe urma minciunilor şi a durerilor pe care le cauzează”.

Associated Newspapers, care deține în portofoliu publicația Mail on Sunday, va trebui să achite și o parte din cheltuielile de judecată ale lui Meghan Markle. Potrivit Mirror, suma ar depăși un milion de lire sterline. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Raluka a descoperit superstarurile îmbuteliate la Domeniile Sâmburești
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies