Ce despăgubiri va primi Meghan Markle după ce a câștigat un proces cu un tabloid britanic

Ce despăgubiri va primi Meghan Markle după ce a câștigat un proces cu un tabloid britanic
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 06 Ianuarie 2022
Data actualizare: 06 Ianuarie 2022
Meghan Markle a început anul cu un succes în instanță. Nevasta prințului Harry a dat în judecată publicația Mail on Sunday pentru publicarea unei scrisori, pe care ducesa i-o trimisese tatălui ei. 

Judecătorii au considerat că fostei actrițe i-a fost încălcat dreptul la viață privată. Despăgubirile sunt infime, însă nu banii au fost motivul acționării în instanță, ci reabilitarea numelui. 

Meghan Markle va primi doar 1 liră sterlină de la tabloidul britanic, însă publicația trebuie să titreze cu un font uriaș victoria ei pe prima pagină. 

Mail on Sunday a publicat o scrisoare pe care nevasta lui Harry i-a trimis-o tatălui ei în 2018, înainte de nunta regală. Conflictul dintre cei doi a ținut mereu prima pagină a ziarelor din întreaga lume. De altfel, Thomas Markle nu a fost invitat la nunta fiicei sale, din mai 2018. Mai mult, bărbatul nu și-a văzut nici până azi nepoții și continuă s-o critice atunci când oferă interviuri tabloidelor britanice și nu numai. 

După pronunțarea sentinței, Meghan Markle a transmis un mesaj prin care îi îndemna pe oameni să fie „suficient de curajoşi pentru a schimba industria tabloidelor, care profită de pe urma minciunilor şi a durerilor pe care le cauzează”.

Associated Newspapers, care deține în portofoliu publicația Mail on Sunday, va trebui să achite și o parte din cheltuielile de judecată ale lui Meghan Markle. Potrivit Mirror, suma ar depăși un milion de lire sterline. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Raluka a descoperit superstarurile îmbuteliate la Domeniile Sâmburești




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!