Ce efecte are statul la plaja asupra creierului tau. Concluziile neurologilor

Ce efecte are statul la plaja asupra creierului tau. Concluziile neurologilor
Citeste mai mult despre: plaja, concluzii, efecte, neurologi, psihic,
Data: 10 August 2018
Neurologii au ajuns la concluzia ca statul la plaja are efecte benefice asupra psihicului nostru. 

Specialistii au numit starea de pace, indusa de orele petrecute la plaja, "spatiu albastru" si spun ca aceasta activitate este reconfortanta. 

Combinatia dintre mirosul marii si sunetul produs de valuri ne linisteste si ne ajuta sa ne recapatam starea de bine, scrie mysticalraven.com.

Neurologii sunt de parere ca acest "spatiu albastru" are patru efecte asupra organismului
 

Stimuleaza creativitatea

Oamenii de stiita spun ca "spatiul albastru" ne permite sa ne limpezim gandurile si sa abordam proiectele intr-o maniera creativa. La fel ca si meditatia, orele petrecute la plaja ne ajuta sa ne calmam si ne permite sa reflectam asupra subiectelor care ne macina. 

 

Reduce stresul 

Se spune ca apa este leacul naturii pentru persoanele care se confrunta cu stresul. Fie ca inotam sau ne plimbam desculti pe malul marii, relaxarea este garantata. 

 

Ne poate schimba perspectiva asupra vietii 

Plimbarile in natura sunt intotdeauna o idee buna. In plus, natura este un factor important pentru a avea o viata fericita. Prin urmare, cateva ore petrecute la plaja nu au cum sa ne dauneze. 

 

Reduce depresia

Depresia este una dintre bolile care poate afecta pe oricine, oricand. Sunetul valurilor, in combinatie cu peisajul si mirosul apei, ne indeamna la meditatie. Pe malul marii, ne putem goli mintea si putem reflecta in liniste asupra problemelor, departe de haosul vietii cotidiene. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO