Ce face Iulian Nunucă la jumătate de an după ce a câștigat Vocea României: „Am trecut cu bine și peste asta!”

Ce face Iulian Nunucă la jumătate de an după ce a câștigat Vocea României: Am trecut cu bine și peste asta!
Iulian Nunucă, tânărul de 18 ani cu o voce unică și o personalitate aparte, a cucerit inimile a milioane de români și a reușit să câștige Vocea României sezonul 10 și să aducă cel de-al cincilea trofeu în echipa Tudor. 

A trecut aproape jumătate de an de la finala Vocea României, iar Iulian face ceea ce iubește cel mai mult. În ultimele luni, câștigătorul sezonul 10 a susținut mai multe concerte la Iași și a postat imagini și filmulețe pe contul de socializare.

Iulian Nunucă a fost alături de concurenți și la caravana Vocea României de la Iași și i-a îndemnat pe tinerii talentați să se înscrie la show-ul de talente

Recent, Iulian Nunucă a mai bifat o realizare de care e tare mândru. Tânărul a absolvit liceul și a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

„Am făcut screen-ul ăsta la un videoclip. Nici măcar nu aveam de gând să fac asta, dar am vrut să surprind acest zâmbet care arată cât de fericit sunt pentru faptul că am trecut cu bine și peste asta! Chiar dacă se ascund multe lucruri în spatele acestui zâmbet, încă mă bucur și trăiesc din plin aceste clipe! I'm alive! Mulțumesc Doamne, Iisuse al meu! #aniimeideliceu”, a scris Iulian în dreptul imaginii în care apare cu toca de absolvire.

Iulian Nunucă este din Pașcani și a făcut spectacol pe scena de la Vocea României la fiecare apariție. Născut într-o familie de cântăreți, cu tatăl și bunicul lăutari, Iulian a preluat talentul, însă l-a dus într-o cu totul altă zonă.

„M-am regăsit în muzica pop, clasică, dar n-aș putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt țigan și nu fug de asta, mă mândresc cu toată inima că sunt țigan! Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei și-au propus”, a spus el la testimoniale. 

Deși inițial tatăl lui nu a fost de acord cu genul muzical pe care fiul său îl cântă, ulterior acesta l-a susținut și l-a încurajat, iar acum este foarte fericit pentru alegerea făcută de Iulian. 

Fotografii: Instagram/ PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!