Ce făcea Selena Gomez când fostul ei iubit o cerea pe Hailey Baldwin de nevastă. Filmulețul e deja viral

Ce făcea Selena Gomez când fostul ei iubit o cerea pe Hailey Baldwin de nevastă. Filmulețul e deja viral
Citeste mai mult despre: Justin Bieber, hailey baldwin, Selena Gomez,
Autor: Redactia
Data publicarii: 09 Iulie 2018
Data actualizare: 09 Iulie 2018
Justin Bieber şi Selena Gomez au avut o relație timp de mai mulți ani, iar presa a tot scris, din timp în timp, că Bieber s-ar fi gândit de multe ori să o ceară de soție. Sau cel puțin așa declarau apropiații lui, citați de diverse publicații.
Relația dintre Bieber și Selena a început în 2009 și nu a fost lipsită de urcușuri și coborâșuri. Ei s-au despărțit și împăcat de foarte multe ori, iar la începutul anului au decis că vor să își mai dea, din nou, o șansă. 

Atunci presa a speculat din nou că acela va fi și momentul în care Justin o va cere, în sfârșit, pe Selena, însă, din nou, asta nu s-a întâmplat. În schimb, cei doi au decis că vor să se despartă definitiv.


După despărțirea de Selena, Justin a început o relație cu Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, iar azi a apărut în presa mondenă informația că Justin a cerut-o de soție pe Hailey ieri, în Bahamas. 
 
"Să spun că sunt mândru ar fi prea puțin! Sunt încântat şi aştept cu nerăbdare următorul capitol", a scris pe Instagram tatăl lui Justin, Jeremy Bieber, lângă o imagine a fiului său.
 
"Un zâmbet dulce pe chipul meu (..) Vă iubesc foarte mult pe amândoi!", a scris Stephen Baldwin, tatăl modelului. Tatăl lui Hailey și-a șters, însă, postarea de pe Twitter la scurt timp după ce a publicat-o. 
 
Mama artistului, Patty Mallette, a publicat pe Twitter un mesaj compus dintr-un singur cuvânt - "Love", repetat de şapte ori.
 
Două persoane care au fost de față au povestit pentru TMZ cum s-a desfășurat momentul: „Toată lumea dansa salsa, iar bodyguarzii lui Justin le-au spus tuturor să lase telefoanele deoparte pentru că va avea loc ceva special. Apoi, Justin a cerut-o în căsătorie de față cu toată lumea.”

 
Justin (24 de ani) și Hailey (21 de ani) au o relație de aproximativ o lună, însă trebuie menționat că au mai avut o scurtă relație, de câteva luni, și în 2016. Bieber i-a dat un inel în valoare de două milioane de dolari.

Cum era de așteptat, toată lumea s-a întrebat ce făcea, în tot acest timp, fosta iubită, Selena.

În timp ce Justin şi Hailey se logodeau în Bahamas, Selena Gomez se afla în New York. Un filmuleţ cu Selena în timp ce se relaxa pe un yacht face acum înconjurul internetului din simplul motiv că filmarea a fost făcută chiar în timp ce Justin o cerea în căsătorie pe Hailey și înfățișează o Selena carefree și careless, în general.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!