Ce familie frumoasă are Adrian Văncică! De ce nu își dorește ca cele două fiice să devină actrițe 

Ce familie frumoasă are Adrian Văncică! De ce nu își dorește ca cele două fiice să devină actrițe
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 16 Noiembrie 2021
Data actualizare: 16 Noiembrie 2021
Adrian Văncică, actorul care interpretează personajul Celentano din Las Fierbinți, se bucură de succces în viața profesională. Nici în sfera personală, lucrurile nu merg rău pentru el. Are o familie frumoasă și două fete de care este nespus de mândru. 

Adrian Văncică vorbește rareori despre familia sa, însă atunci când face acest lucru, se poate citi fericirea în privirea lui. Este căsătorit cu Elena, o femeie care îi este alături la bine și la rău și are două fete pe care preferă să le țină departe de lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, micuțele au jucat într-un episod din Las Fierbinți, însă celebrul lor tată nu le-ar încuraja să urmeze meseria de actor. "Fetele noastre au jucat într-un episod din «Las Fierbinţi». Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre. (…) Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele de mult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului”, a declarat Adrian, într-un interviu acordat pentru Click!

Soția lui Adrian este secretar de paltou, iar munca o solicită destul de mult, potrivit declarațiilor actorului. „Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu", declara Adrian, cu ceva vreme în urmă. 

Dacă pe paltoul de filmare și pentru telespectatori este cunoscut pentru replicile pline de umor, situația este cu totul alta atunci când Adrian se află acasă.

„Umorul e musai să fie acolo, dar în familia mea, eu sunt doar un spectator la umor. Nu mă străduiesc deloc să fiu umoristic acasă, pentru că sunt extrem de amuzante cele două fete ale noastre şi nevastă-mea. Este un spectacol zilnic pentru mine să le urmăresc pe fete, să observ felul cum se raportează la realitate, să le ascult replicile, ironiile. Nu sunt deloc cel mai comic din casă şi nici nu mi-aş permite să fiu", a declarat Adrian. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies