Ce film Marvel trebuie să vezi neapărat înainte de ”Avengers: Endgame”

Ce film Marvel trebuie să vezi neapărat înainte de Avengers: Endgame
Citeste mai mult despre: Avengers Endgame, interviu, Premiera, video,
Data publicarii: 18 Aprilie 2019
Data actualizare: 18 Aprilie 2019
Mai sunt câteva zile până la lansarea ”Avengers: Endgame”, iau unii fani se întreabă ce filme Marvel trebuie să vadă neapărat pentru a înțelege noua peliculă și evenimentele care se vor derula în acest ultim capitol al francizei. 

La urma urmei, nu toată lumea are timp (adică 59 de ore) și răbdare să vadă toate cele 22 de filme din seria ”Avengers”. 

Citește și: “Avengers: Endgame /Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”, în curând, pe marile ecrane din România

Pentru începători, filmul pe care trebuie să-l vadă neapărat este, evident, Infinity War. Marvel și regizorii Anthony și Joe Russo au conceput aceste filme ca un întreg - practic, ca o peliculă foarte lungă, împărțită în două. 

Următorul cel mai important film este, probabil, ”Captain America: Civil War”. Deși nu are în titlu cuvântul ”Avengers”, ar fi putut avea, din moment ce aici apar toate personajele cheie și, în plus, a fost regizat tot de frații Russo. Aceasta a fost pelicula care l-a introdus pe Black Panther lumii înainte ca personajul să primească un film al lui, care a devenit rapid fenomen.

Cel mai important, în „Captain America: Civil War” apar conflictele între Iron Man și Captain America, care mai apoi au declanșat evenimentele ce au dus la Infinity War.

Ce filme Marvel mai poți viziona înainte de ”Endgame”: ”Captain America: The First Avenger” și ”Captain America: The Winter Soldier”, „Black Panther”, ”Guardians of the Galaxy”, ”Captain Marvel”, „Iron Man”.

Filme Marvel pe care nu trebuie să le vezi înainte de ‘Avengers: Endgame’: ”Iron Man 2”, ”Thor: The Dark World” și ”The Incredible Hulk”.
 

Vezi și: Eroii din ”Avengers: Endgame” vorbesc despre rolurile lor

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!