Ce filme celebre puteau sa piarda milioane de dolari din cauza unor titluri dezastruoase. Vezi care ar fi putut fi cel mai lung titlul din istorie

Ce filme celebre puteau sa piarda milioane de dolari din cauza unor titluri dezastruoase. Vezi care ar fi putut fi cel mai lung titlul din istorie
Citeste mai mult despre: American Pie, filme, Hancock,
Data publicarii: 02 Septembrie 2011
Data actualizare: 02 Septembrie 2011
Titlul unui film poate avea un impact extaordinar de mare asupra succesului unui film. De aceea, pana stabilesc titlul final, producatorii de la Hollywood aleg dintr-o lista. Insa, o parte din filmele celebre au fost la un pas sa aiba parte de niste titluri care le puteau ingropa.

Hancock
Filmul cu Will Smith din 2008 a fost lansat cu titlul Hancock, insa titlul initial era cu totul altul. "Tonight, He Comes", o referinta deloc subtila la o scena din film in care Will Smith face dragoste cu o domnisoara, iar fix in punctul culminant acesta o arunca pe pat si face gauri in tavanul unei rulote. Doar nu i se spune Hancock degeaba. Scena a fost scoasa din film, ca multe alte scene in care se injura, se consuma droguri sau alcool.

American Pie
Daca ar fi ramas titlul schita de la inceput, probabil ca seria filmelor cu adolescenti americani dornici sa experimenteze cat mai multe ar fi avut cel mai lung titlul din istorie. Titul pus pe prima versiune a scenariului era: Teenage Sex Comedy That Can Be Made For Under $10 milion That Your Reader Will Love But The Executive Will Hate Cand a ajuns la studiourile Universal, producatorii au propus titlul East Great Falls High. Pana la urma, stim cu totii ce titlu au ales.

Intra pe www.procinema.ro ca sa citesti continuarea!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies