Ce frumoasă e Rebecca, fiica Anamariei Prodan. E discretă, dar defilează pentru branduri de renume și are o carieră ca model

Ce frumoasă e Rebecca, fiica Anamariei Prodan. E discretă, dar defilează pentru branduri de renume și are o carieră ca model
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, fiice, Rebecca,
Data: 06 Decembrie 2019
În ultima perioadă, presa a fost cu ochii mai mult pe Sarah, fiica sportivă a Anamariei Prodan, care face performanță în baschet peste hotare. Cu toate acestea, vedeta mai are o fiică ce o face foarte mândră. 

La 20 de ani, Rebecca Prodan e frumoasă, are o înălțime de 1, 83 și succes pe podiumurile din România și din străinătate. A intrat în lumea fashion de la 14 ani, iar anul trecut a ajuns într-o defilare Dolce&Gabanna, care a făcut-o pe mama ei foarte mândră. . Mai mult, în trecut, Rebecca a câştigat premiul pentru cel mai tânăr model care a debutat la Bucharest Fashion Week şi a devenit imaginea casei de modă Andreea Dogaru.
 

Cu toate că e pe podium, în ultima perioadă Rebecca a stat mai departe de lumina reflectoarelor și chiar și fotografiile pe care le pune pe Instagram sunt destul de puține. Își dorește să devină avocat și are un iubit pe nume David pentru care spune că s-ar muta oriunde în lume. 

Anamaria Prodan este mamă a trei copii, are două fete din prima căsătorie și un băiat cu actual soț, Laurențiu Reghecampf. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @rbccadp pe


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dubai

O postare distribuită de @ rbccadp pe

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII CU REBECCA, FIICA ANAMARIEI, ÎN GALERIA FOTO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quick update????

O postare distribuită de @ rbccadp pe


Puteți vedea interviuri cu vedetele preferate din România pe PRO TV PLUS:

FULLSCREEN
rebecca prodan
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO