Ce haine pot purta viitoarele mămici de la Casa Regală. Meghan Markle nu are voie să se îmbrace așa

Ce haine pot purta viitoarele mămici de la Casa Regală. Meghan Markle nu are voie să se îmbrace așa
Data: 01 August 2018
Obișnuiți deja cu faptul că membrii Casei Regale Britanice au o mulțime de interdicții, iar protocolul nu permite activități, obiecte sau comportamente care altora le par absolut normale, puțini vor fi surprinși de cele de mai jos.

La fel cum s-a întâmplat cu Kate Middleton, Meghan Markle va avea o serie de reguli de urmat, dacă va rămâne însărcinată. Iar unul dintre cele mai importante aspecte îl reprezintă vestimentația.

În ciuda faptului că există haine special create pentru femeile însărcinate, iar scopul lor este acela de a le oferi un maximum de confort viitoarelor mămici, Ducessa de Sussex nu se va bucura de ele.

Cele mai comode articole vestimentare pe care le poate purta, pe timpul sarcinii, sunt pantalonii casual și tricourile, însă asta doar în inimitate.

Atunci când apare în public, o viitoare mămică va îmbrăca in același stil de rochie deja familiar. Ținutele elastice, care ar putea să îi cuprindă noile forme, sunt interzise.

Pe scurt, regulile spun ce nu trebuie să poarte, pe timpul sarcinii, oricare dintre cele două Ducese, însă lista este atât de lungă încât tot ceea ce le rămâne sunt chiar ținutele obișnuite, de dinainte de sarcină. 

FULLSCREEN
Ce haine pot purta viitoarele mămici de la Casa Regală. Meghan Markle nu are voie se îmbrace asa
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO