Ce i-a facut o tanara iubitului infidel. Zeci de mii de oameni s-au amuzat de razbunarea care a ajuns virala pe internet

Ce i-a facut o tanara iubitului infidel. Zeci de mii de oameni s-au amuzat de razbunarea care a ajuns virala pe internet
Citeste mai mult despre: razbunare, infidelitate, iubita, viral,
Data: 15 Martie 2017
O femeie a devenit celebra in presa internationala dupa ce s-a razbunat pe iubitul care a inselat-o cu o alta femeie.

Intregul episod a fost surprins pe camerele de filmat pe strazile din Carolina de Sud. Aceasta a dat frau liber sentimentelor in timp ce i-a zgariat si i-a lovit masina.

Filmuletul a fost publicat pe LiveLeak si s-a viralizat cu o viteza uimitoate. Nu se intelege ce a scris pe masina iubitului, dar cu siguranta aceasta este avariata. Dupa aceea au vazut prada furiei geamurile.

Pentru un timp scurt, femeia se opreste si merge in fata camerei de filmat unde incepe sa faca niste gesturi cu unealta cu care a distrus masina. Dupa ce a terminat ce avea de spus, aceasta s-a intors si a trecut din nou la distrugere.

De aceasta data a inceput sa isi treaca initialele numele pe capota masinii. Inca nu se stie a cui era masina, a iubitului sau a amantei sale, dar un lucru este clar, a fost distrusa.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO