Ce i-a oferit Oprah mamei lui Meghan Markle. Cadoul la care nu se gandea nimeni

Ce i-a oferit Oprah mamei lui Meghan Markle. Cadoul la care nu se gandea nimeni
Data: 19 Iunie 2018
Una dintre marile curiozitati ale fanilor lui Oprah a fost aceea legata de cadoul pe care prezentatoarea i l-a facut mamaei Ducesei de Sussex. Dupa ce in trecut a daurit autoturisme, in timpul show-ului sau, Oprah a ridicat mari semne de intrebare cand i-a oferit ceva si Doriei Ragland.

Se pare ca Doria si Oprah ar fi petrecut timp impreuna, in Londra, iar cea din urma i-ar fi facut si cateva cadouri mamei lui Meghan.

Chiar daca s-au facut multe speculatii pe seama cadourilor, se pare ca ele nu au fost deloc asa cum au crezut internautii.

Mai exact, proaspata soacra a Printului Harry ar fi fost cucerita de Oprah cu ajutorul unor obiecte banale. Adevarata lor valoare consta in faptul ca sunt extrem de personale.

Oprah a decis sa dezvaluie secretul: ,,Stiti ce erau obiectele acelea? Pai, in primul rand, ea este foarte priceputa la yoga. Asa ca intr-una dintre pungi a fost un covoras de yoga si masa de pranz."

Un alt element important al cadoului a fost reprezentant de fructele pe care insasi Oprah le ingrijeste, in gradina proprie: kumquats.

,,Pentru toti cei care spun ca o mituiesc pentru a o face sa imi acorde un interviu: erau doar kumquats. Daca reusesc cu ele, ma bag!" a mai declarat Oprah pentru Entertainment Tonight.

FULLSCREEN
Ce i-a oferit Oprah mamei lui Meghan Markle. Cadoul la care nu se gandea nimeni
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO