Ce i-a spus Donald Trump despre coronavirus fiului său de 13 ani, Barron

Ce i-a spus Donald Trump despre coronavirus fiului său de 13 ani, Barron
Barron și Donald Trump
Citeste mai mult despre: coronavirus, Barron Trump, Donald Trump,
Data publicarii: 17 Martie 2020
Data actualizare: 17 Martie 2020
În timpul unei conferințe de presă, Donald Trump a făcut referire la discuția pe care a avut-o cu fiul său de 13 ani, Barron. 

În timpul conferinței de presă de la Casa Albă, de luni, președintele Statelor Unite l-a invocat pe fiul său de 13 ani și a vorbit cu un ton sobru despre amenințarea coronavirusului. 

Citește și. Donald Trump a numit-o "profetul sfârșitului lumii", dar Greta Thunberg i-a răspuns pe măsură

”Am avut o discuție cu fiul meu. Acesta m-a întrebat: Cât de rău este?”, le-a spus Trump reporterilor, cărora le-a dat noile recomandările guvernamentale - ca lumea să stea acasă cât de mult posibil, să evite mulțimile de oameni, barurile și restaurantele. 

”E rău, e rău”, i-ar fi spus Trump fiului său. ”Dar să sperăm că vom avea parte de ”în cel mai bun caz”, nu de ”în cel mai rău caz”. Pentru asta luptăm”.  

Școlile publice din districtul Columbia și Maryland s-au închis din cauza epidemiei, la fel și școala privată din Maryland în care învață Barron Trump. 

Tonul sobru al lui Trump vine la doat o zi după ce acesta a spus că virusul Covid-19 este ”ceva asupra căruia avem un control fantastic”. De asemenea, pe 28 februarie, președintele SUA considera că noul coronavirus este ”ca un miracol, va dispărea pur și simplu”.

Foto: Getty

Pe protvplus.ro, poți urmări toate emisiunile preferate, gratuit:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies