Ce i-a spus Jennifer Aniston actriței Angelina Jolie, când s-au întâlnit pentru prima oară

Ce i-a spus Jennifer Aniston actriței Angelina Jolie, când s-au întâlnit pentru prima oară
Citeste mai mult despre: Jennifer Aniston, Angelina Jolie,
Data publicarii: 22 Mai 2019
Data actualizare: 22 Mai 2019
Într-un interviu pentru Vanity Fair, Jennifer Aniston a dezvăluit care a fost prima ei reacție când a cunoscut-o pe Angelina Jolie. 

Pe 6 ianuarie 2005, Jennifer Aniston și Brad Pitt își anunțau separarea, după șapte ani de relație. Dacă divorțul n-a fost pronunțat decât în luna octombrie, zvonurile despre idila dintre actor și Angelina Jolie au început să apară încă de când aceștia au început să lucreze pentru filmul ”Mr and Mrs Smith”, lansat pe marile ecrane în 2006.

Citește și: Angelina Jolie ”vrea să se împace cu Brad Pitt”. Cum a reacționat actorul

Într-un interviu acordat publicației Vanity Fair, la câteva luni după divorțul ei de Brad Pitt, Jennifer Aniston vorbea despre acest moment dureros al vieții sale. Aceasta și-a amintit, printre altele, de prima sa întâlnire cu Angelina Jolie. 

Astfel în 2004, în timp ce Jennifer Aniston se afla în turneu pentru ultimul sezon din ”Friends”, serialul care i-a propulsat cariera, aceasta a zărit-o pe Angelina Jolie în parcarea studiourilor, în Los Angeles. Acest lucru se întâmpla cu câteva zile înainte ca Brad Pitt să înceapă lucrul la filmul de acțiune ”Mr and Mrs Smith” alături de Jolie.

”M-am oprit și m-am dus la ea, să mă prezint”, și-a amintit Jennifer Aniston. ”Și i-am spus: ”Brad este extrem de încântat să lucreze cu tine”, a rostit ea înainte de a enunța o frază inocentă, la acel moment: ”Sper ca voi doi să vă simțiți foarte bine împreună”.

O frază care a fost înțeleasă la propriu de Angelina Jolie și Brad Pitt, care ”s-au îndrăgostit” pe platourile de filmare, așa cum a precizat actrița în 2008, într-un interviu pentru New York Times.

Foto: Getty 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies