Ce îi scria Tupac legendarei Madonna în 1995, după ce s-a despărțit de regina muzicii pop

Ce îi scria Tupac legendarei Madonna în 1995, după ce s-a despărțit de regina muzicii pop
Tupac a murit la 25 de ani. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Madonna, scrisoare Tupac, Tupac,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 12 Iulie 2019
Tupac Shakur, care a fost considerat unul dintre cei mai talentați rapperi din istorie, a trăit o scurtă poveste de dragoste cu Madonna, la jumătatea anilor ‘90. O scrisoare de adio, transmisă de rapper cu un an înainte de a muri, a fost făcută publică în ciuda opoziției Madonnei.

Scrisoarea adresată Madonnei a fost scrisă de Tupac în 15 ianuarie 1995, din închisoare. Artistul fusese condamnat pentru viol și închis pentru 4 ani și jumătate. Tupac a negat acuzațiile și a încercat în repetate rânduri să convingă judecătorii că e nevinovat.

Avea 24 de ani și, din celulă, Tupac i-a scris Madonnei o scrisoare în care îi explica de ce a fost necesar să se despartă. Epistola, care conține anumite pasaje cenzurate, lasă să se înțeleagă că rapperul a părăsit-o pe Madonna pentru că era albă.

Cele trei pagini de caiet dictando care compun scrisoarea în cauză au fost scoase la licitație la prețul de pornire de 100.000 de dolari. Madonna, destinatara scrisorii, a încercat să blocheze în instanță vânzarea, pe motiv că documentul i-ar fi fost furat de fosta ei prietenă, Darlene Lutz.

Madonna nu a avut câștig de cauză, iar scrisoarea se va vinde pe 17 iulie. Iată ce-i scria Tupac în 1995!

„M, am așteptat mult timp până să-ți scriu asta. În special pentru că m-am luptat să găsesc toate răspunsurile, astfel încât să nu las nicio întrebare fără răspuns. În primul rând, trebuie să-ți cer iertare pentru că nu am fost acel gen de prieten de care știu că sunt capabil să fiu (pasaj lipsă)

Una dintre rarele fotografii în care apar cei doi. FOTO: Profimediaimages.ro 

Poți înțelege asta? Pentru tine, să fii văzută în compania unui bărbat de culoare nu ți-ar fi pus în pericol cariera, ba acest lucru te-ar face să fii văzută mai deschisă și mai interesantă. Dar pentru mine, cel puțin cum am simțit eu că sunt perceput, aș fi dezamăgit jumătate din oamenii care m-au făcut ceea ce credeam că sunt. Nu am vrut niciodată să te rănesc (pasaj lipsă)

Într-un interviu unde ai spus: Mă duc să mă detoxific de toți rapperii și baschetbaliștii, sau ceva de genul acesta, aceste cuvinte m-au rănit profund, aflând ceea ce nu știam – că ai fost și cu alți rapperi în afară de mine. În acel moment am fost atât de rănit și am avut instinctul natural de a riposta, de a-mi proteja inima și ego-ul (pasaj lipsă). Mă înțelegi?

De atunci, după cum bine vezi, am crescut spiritual și mental. Nu mai contează cum sunt perceput. Te rog să înțelegi că părerea mea inițială a fost a unui bărbat tânăr, cu experiență limitată în relația cu un sex-simbol faimos (pasaj lipsă)

FOTO: Getty Images

Îți ofer prietenia mea încă o dată, de data aceasta mult mai puternică și mai intensă. Dacă mai ești interesată, aș vrea să discut asta cu tine, dar unele lucruri nu mai pot aștepta. M-am simțit obligat să-ți spun asta... în cazul în care mi se întâmplă ceva.

Te rog, ai grijă, Madonna

Nimeni nu este la fel de onorabil pe cât pare. Sunt unii ale căror inimi sângerează de invidie și răutate. Ei nu vor ezita să-ți facă rău. Fie ca cele 5 gloanțe ale mele să fie o dovadă pentru asta!

PS. Dacă ai vreo informație despre Jack și compania, pe care o poți împărtăși cu mine, te rog să o faci. Ar putea fi o chestiune de viață și de moarte.

Pentru totdeauna, Tupac.

FOTO: Profimediaimages.ro

Scrisoarea se încheie, pe cea de-a treia filă, cu o strofă compusă de rapper pentru fosta lui iubită.

Tupac Shakur a murit la 13 septembrie 1996, din cauza unei hemoragii interne provocate de gloanțe. Rapperul a fost împușcat în seara de 7 septembrie, în mașina sa. Patru gloanțe de calibrul 40 l-au atins și i-au provocat răni grave. Cântărețul a ajuns la spital și a stat aproape o săptămână în comă indusă. A murit din cauza rănilor șase zile mai târziu. Avea doar 25 de ani.

Vezi și: Profil de celebritate - Hugh Jackman

FULLSCREEN
Ce îi scria Tupac legendarei Madonna în 1995, după ce s-a despărțit de regina muzicii pop
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO