Ce iubită sexy are Speak! Ștefania este dansatoare, cântăreață și influencer

Ce iubită sexy are Speak! Ștefania este dansatoare, cântăreață și influencer
Citeste mai mult despre: Speak, cristina stefania, libelula, Stefania,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Decembrie 2019
Data actualizare: 03 Decembrie 2019
În urmă cu doi ani, la doar câteva luni după ce se despărțea de Adelina Pestrițu, Speak începea o nouă relație, cu o tânără dansatoare despre care la acea vreme nu se știau prea multe detalii.

Despărțit de Adelina Pestrițu din toamna anului 2016, Speak a cunoscut-o pe Ștefania în primăvara lui 2017, iar relația cu aceasta a recunoscut-o câteva luni mai târziu, când a mers alături de noua lui iubită la un eveniment monden.

Prima dată când Speak și Ștefania au apărut împreună a fost în videoclipul piesei “Libelula”, pe care artistul a lansat-o în luna mai a anului 2017, iar de atunci toată lumea a presupus că ei sunt împreună. Inițial, tânăra a primit porecla de Libelula, dar apoi ea a devenit influencer și chiar cântăreață, cea mai recentă piesă a ei, “Aleg să iert”, fiind lansată în urmă cu aproximativ două luni.

Ștefania, care pe 25 decembrie va împlini 23 de ani, a reușit să cucerească YouTube-ul cu melodia ei, al cărei videoclip a intrat rapid în trending, acolo unde a ocupat chiar și prima poziție, iar până în prezent clipul a depășit șase milioane de vizualizări pe internet.

De-a lungul timpului, iubita lui Speak a demonstrate că este o tânără foarte sexy, care arată aproape perfect, iar în vara acestui an chiar a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii în care apărea goală complet.

Vezi și: Speak devine Make-up artist pentru iubita Stefania
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies