Ce le-a transmis Vladimir Putin oligarhilor ruși imediat după ce a început războiul din Ucraina

Ce le-a transmis Vladimir Putin oligarhilor ruși imediat după ce a început războiul din Ucraina
Citeste mai mult despre: Vladimir Putin, oligarhi, razboi, Ucraina,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 08 Iunie 2022
Data actualizare: 08 Iunie 2022
Au trecut mai bine de trei luni de când armata rusă a invadat Ucraina, la ordinul lui Vladimir Putin, iar presa din străinătate notează că a aflat e a vorbit liderul de la Kremlin cu oligarhii, imediat după începerea războiului.

Potrivit celor de la Washington Post, mai mulți oameni de afaceri din Rusia au dezvăluit, sub protecția anonimatului, că 37 de oligarhi ruși au fost convocați la Kremlin pentru o întâlnire cu Vladimir Putin, la doar câteva ore după ce președintele a ordonat armatei să invadeze Ucraina.

Sursele celor de la Washington Post au afirmat că Vladimir Putin i-a lăsat pe oligarhi să îl aștepte aproximativ două ore, iar după ce a intrat în sală, le-a dat asigurări acestora că Rusia va rămâne o putere mondială și că nu a avut nicio altă soluție la acel moment decât să lanseze „operațiunea militară specială”, după cum o numește el.

„Toată lumea era într-o dispoziție îngrozitoare. Toată lumea stătea acolo prăbușită, zdrobită. Nu i-am văzut niciodată atât de uluiți. Unii dintre ei nici nu puteau vorbi, în timp ce alții au spus: «Am pierdut totul»”, ar fi spus unul dintre cei prezenți la întâlnire.

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotunde cu Olimpia Melinte - Vedetă in Spania
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!