Ce mari s-au făcut copiii lui Ashton Kutcher şi Mila Kunis. Cum a fost surprinsă familia la un târg de primăvară

Ce mari s-au făcut copiii lui Ashton Kutcher şi Mila Kunis. Cum a fost surprinsă familia la un târg de primăvară
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 15 Martie 2021
Data actualizare: 15 Martie 2021
Ashton Kutcher şi Mila Kunis formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. De când sunt părinți, mulți admiratori apreciază felul în care își cresc copiii. Cei doi se află printre puținele vedete care îi țin pe cei mici departe de lumina reflectoarelor. 

Recent, cuplul a fost surprins de paparazzi la un târg de primăvară al fermierilor, în Los Angeles. Ashton și Mila apar în compania celor doi copii, fiul Dimitri în vârstă de 4 ani și fiica Wyatt, în vârstă de 6 ani. Toți patru poartă ținute casual, foarte simple, și măști de protecție, astfel încât este destul de greu să-i recunoști. (vezi galeria foto)


Ashton Kutcher şi Mila Kunis sunt cunoscuți pentru faptul că își țin copiii departe de site-urile de socializare și blițurile fotografilor. De aceea, orice apariție a lor în public este întâlnită cu mare entuziasm de către fani. La vederea acestor fotografii, unii fani au remarcat o asemănare dintre Wyatt și Suri, fetița lui Tom Cruise și Katie Holmes. 

Foto: Suri Cruise

Mila Kunis (37 de ani) nu se află printre vedetele fashioniste. Ea apare de multe ori fără machiaj și în ținute casual (tricouri, blugi sau rochii largi). Același stil vestimentar îl preferă și pentru copiii ei. 

Ashton Kutcher nu de puține ori a menționat în interviurile lui că timpul petrecut cu familia este cel mai prețios pentru el.

”Singurul lucru la care muncesc mereu este relația cu soția mea și cea cu copiii”, spune actorul. Pentru a fi cât mai des alături de familie, Kutcher își organizează riguros calendarul.  Bifează timpul petrecut cu familia în calendar (care nu este negociabil!) 

Unul dintre lucrurile pe care le fac este să rezerv loc pentru viaţa personală şi pentru copiii mei. Bifez aceste zile în calendarul meu şi nu las să intervină absolut nimic. Întotdeauna, cu rare excepţii, weekend-ul îl petrec cu copiii”.
 
De asemenea, o altă regulă de aur, de la care nu se abate este să-și închidă telefonul atunci când este cu copiii. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ hollywoodstarkids

Vezi și: Olimpiada mămicilor Episodul 5: Vizita la neonatalog

 

FULLSCREEN
Ce mari s-au făcut copiii lui Ashton Kutcher şi Mila Kunis. Cum a fost surprinsă familia la un târg de primăvară
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies