Ce măsuri de precauție vor fi luate la Premiile Oscar după incidentul cu Will Smith, când l-a pălmuit pe Chris Rock

Ce măsuri de precauție vor fi luate la Premiile Oscar după incidentul cu Will Smith, când l-a pălmuit pe Chris Rock
Citeste mai mult despre: Premiile Oscar, Chris Rock, Will Smith,
Data publicarii: 27 Februarie 2023
Data actualizare: 27 Februarie 2023
După incidentul de anul trecut de la Premiile Oscar, când Will Smith l-a pălmuit pe scenă pe Chris Rock, după ce a considerat că i-ar fi jignit soția, Academia Americană de film a luat măsuri.

Se pare că vă fi introdusă o echipă pentru situații de criză pentru a întâmpină posibile incidente, după ce actorul Will Smith a dat buzna pe scenă și l-a pălmuit Chris Rock la ceremonia de anul trecut.

Directorul executiv al Academiei, Bill Kramer, a declarat că noua echipă a "trecut prin multe scenarii" în speranța că vă fi "pregătită pentru orice" ar putea avea loc la gala din 12 martie, care vă fi prezentată de comediantul american Jimmy Kimmel.

"Din cauza anului trecut, ni s-a deschis mintea la multe lucruri care se pot întâmpla la Oscaruri. Avem o întreagă echipă pentru situații de criză, ceva ce nu am mai avut până acum, și multe planuri puse la punct", a declarat Kramer pentru revista Time. 

Gala Premiilor Oscar de anul trecut a fost una fără precedent și au provocat un scandal în rândul invitaților din teatrul Dolby și pe rețelele de socializare la nivel mondial. Acest a fost cauzat de palma pe care Will Smith i-a dat-o lui Chris Rock, după ce comediantul a făcut o glumă despre soția sa, Jada Pinkett Smith, legată de pârul ei ras, nestiind că aceasta suferă de alopecie. 

După ce s-a întors la locul său, Smith a strigat în mod repetat: "Ține-ți numele soției mele departe de gura ta nenorocită".

În ciuda incidentului, Smith a rămas la ceremonie și a primit ulterior premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru interpretarea să în "Regele Richard".

Deși a ieșit ulterior din Academie, a fost nevoie de mai multe zile pentru că organizația să anunțe o decizie privind comportamentul sau. În cele din urmă, i s-a interzis accesul la gala premiilor Oscar și la toate evenimentele Academiei timp de 10 ani.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!