Ce note au obținut vedetele la BAC

Ce note au obținut vedetele la BAC
Citeste mai mult despre: BAC, note, vedete,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 24 Iunie 2022
Data actualizare: 24 Iunie 2022
Bacalaureatul reprezintă unul dintre cele mai importante examene pe care un om trebuie să le susțină. Nici vedetele nu au scăpat de această etapă, iar rezultatele pe care le-au obținut la BAC au fost făcute publice.

În această perioadă, absolvenții clasei a XII-a au trecut printr-o perioadă extrem de importantă și plină de emoții. Aceștia au susținut toate cele trei probe de Bacalaureat, iar acum așteaptă cu nerăbdare rezultatele. Și vedetele au trecut prin acest moment esențial din viața oricărui elev. Iată ce note au luat la BAC Andra, Adela Popescu, Gabriela Cristea și Andreea Tonciu!

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta a reușit să câștige simpatia publicului atât datorită talentului său, cât și grație personalității puternice pe care o are. În urmă cu câțiva ani, aceasta a finalizat studiile liceale, iar acum s-au aflat notele pe care aceasta le-a obținut la BAC. Se pare că jurata de la Românii au Talent a reușit să aibă o medie generală de 9.07.

Adela Popescu este o altă vedetă care a obținut media peste 9 la examenul maturității. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a absolvit cursurile Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti și a finalizat bacalaureatul cu media 9.28. Gabriela Cristea a fost și ea printre cele mai bune din clasă, vedeta reușind să obțină media generală de la BAC 8.85.

O adevărată surprinză este Andreea Tonciu! Deși multă lume nu se aștepta, bruneta a obținut o medie foarte mare la BAC. Aceasta a luat 9.00 la limba română, iar media generală a fost de 8.24. Cel mai mic punctaj l-a obținut la matematică, 5.55.

Sursă foto: Andreea Tonciu/Facebook, Adela Popescu/Facebook, Andra/Facebook, Gabriela Cristea/Facebook

VEZI ȘI: Trucuri de editing pentru TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!