Ce nu i-a plăcut lui Codin Maticiuc în Cluj-Napoca. Reacția lui după ce s-a întors de la Festivalul UNTOLD

Ce nu i-a plăcut lui Codin Maticiuc în Cluj-Napoca. Reacția lui după ce s-a întors de la Festivalul UNTOLD
Citeste mai mult despre: Codin Maticiuc, Cluj Napoca, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 15 Septembrie 2021
Data actualizare: 15 Septembrie 2021
Codin Maticiuc a participat recent la Festivalul UNTOLD, care a avut loc în Cluj-Napoca, între 9 și 12 septembrie. Actorul și omul de afaceri este foarte activ pe rețelele sociale și a împărtășit imediat cu urmăritorii săi impresii despre orașul din inima Transilvaniei. 

Codin Maticiuc le-a atras atenția internauților cu o postare pe facebook, în care spune ce părere are despre orașul Cluj-Napoca. 

„AMC clujenii te întreabă la UNTOLD cu un gest larg care arată în jur: "Și îți place la Cluj?". Boss, ce arăți tu NU e Cluj! E un FENOMEN! Cluj-Napoca e un oraș superb cu oameni mișto și mâncare bună. Nightlife însă? La pământ. Și nu compar cu capitala și nici măcar cu orașe mari precum Iași sau Timișoara. Până și Galațiul bate Clujul la cur când vine vorba de nightlife și party. Ce salvează Clujul sunt aceste mega spikeuri cum e UNTOLD, Electric și TIFF, a scris Maticiuc. 

Reacțiile urmăritorilor nu au întârziat să apară. În timp ce unii au fost de acord cu el, alții consideră că orașul nu are nevoie de multe cluburi: 

Acum e momentul să-ți deschizi un club”

„Sunt oameni plini de ei în CJ, ancorați în trecut cu mentalități penibile. Ei sunt mândrii cu "Silicone Valley de România", dar nu au habar de mare lucru”. 

„Codin Maticiuc, habar n-ai ce avantaj e ăsta pentru Cluj. Socializarile se fac în localuri, nu în cluburi. În club mergi să faci poza cu statutul social gomflat la greu. În localuri măcar auzi ce vorbește lumea la masă”.

„Codin Maticiuc, suntem prea săraci la Cluj pentru a cheltui banii și noaptea”


Nu au lipsit nici comentariile amuzante: 

„E super mega nightlife la Cluj ... dar cum suntem mai înceți încă nu am deschis tot” 

„Clujul e superb.. păcat că e locuit”.

„Noi preferăm să ieșim de mai multe ori pe săptămână, decât să ieșim o dată pe lună și după să facem foamea. Așa că ia, să nu te mai aud că te iei de Cluj. :)” 

Codin Maticiuc apare în ultimul sezon al serialului Vlad. Iată ce a mărturisit actorul într-o postare pe rețele sociale: 

„Filmez la Vlad. Serialul. Filmez datorita scenariștilor care efectiv au scris un rol pentru mine. (…) O să vă vorbesc despre celălalt scenarist din vina căruia filmez eu aici. Se numește Lia Bugnar și eu sunt fanul ei. Am început prin a îi iubi piesele de teatru pe care le-am văzut și revăzut de 100 de ori. Apoi am descoperit-o în filmele pe care le-a scris și în care a jucat. Acum lucrez cu ea și-mi scrie multe din nebuniile pe care le pregătesc pentru voi”. 

 

Sursă foto: Facebook/ Codin Maticiuc

Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!