Ce nu ştiai despre Luke Perry: ce a făcut înainte să fie celebru şi de ce producătorii Beverly Hills nu l-au plătit 2 ani

Ce nu ştiai despre Luke Perry: ce a făcut înainte să fie celebru şi de ce producătorii Beverly Hills nu l-au plătit 2 ani
Citeste mai mult despre: luke perry, Beverly Hills 90210, secrete,
Data publicarii: 05 Martie 2019
Data actualizare: 05 Martie 2019
Fanii au fost devastaţi de moartea lui Luke Perry, la doar 52 de ani.După cum au spus chiar vedetele Rachael Leigh Cook şi Olivia Munn, Luke, sau Dylan din "Beverly Hills, 90210", actorul a fost prima dragoste pentru mulţi dintre cei care şi-au trăit adolescenţa în anii ’90

Pe cât era de cunoscut, pe atat era de discret. Exista lucruri pe care puţini le stiau despre superstar.

A avut începuri umile

A crescut în Fredericktown, Ohio. Părinţii săi au divorţat când el era copil, iar tată adevărat l-a considerat mai degrabă pe părintele său vitreg, Steve Bennett. După liceu s-a mutat la Los Angeles, dar a lucrat mult timp pentru o companie de asfaltat drumuri şi pentru o fabrică de clanţe şi încuietori. A rămas celebră o replică pe care a dat-o la un interviu dat pentru Entertainment Tonight, pe vremea când deja era cunoscut în "Beverly Hills, 90210". Perry a afirmat atunci: “În urmă cu un an, curăţam asfaltul şi aş putea oricând să mă întorc la asta. ” În plus, pentru revista People a afirmat că: “înainte să vin în Los Angeles, am făcut tot felul de munci: am curăţat şi în urma vacilor, şi a porcilor, şi a cailor. Munca e muncă orice ai face. Eu aş face orice muncă e nevoie să îmi plătesc chiria.”

În ceea ce priveşte originile sale, Luke spunea că: “Iubesc oamenii din zona unde vin eu. Sunt oameni frumoşi. Când spun <mulţumesc>, chiar vorbesc serios. Aici, în Los Angeles, o mulţime de oameni îmi spun lucruri frumoase pentru că sunt plătiţi pentru asta.” 

Nu a avut succes imediat

A povestit pentru revista People că a dat 216 audiţii până să fie băgat în seamă de cei de la ABC. Mai mult, deşi nu îţi poţi imagina "Beverly Hills, 90210", el nu a fost în cărţi de la început ca actor principal. A fost doar un invitat, dar regizorul Aaron Spelling a hotărât să îl păstreze. Mai mult, Spelling s-a luptat cu toţi producătorii pentru el. Potrivit Legends Revealed, Spelling chiar i-a plătit salariul din propriul buzunar primii doi ani. 

Nu i-a plăcut să fie numit “idolul adolescenţilor”

Chiar a afirmat asta, încă din 1991: “Dumnezeule, urăsc aceasta catalogare.” Mai mult, Perry spunea că “unii consideră că nu sunt actor pentru că nu am un Harley-Davidson şi nu am fost niciodată la seri de citit poezie. Dar pur şi simplu lucrurile acestea nu sunt despre mine.”

Perry a fost căsătorit cu Rachel "Minnie" Sharp in 1993 timp de zece ani şi a avut doi copii, o fată, Sophie, acum în vârstă de 18 ani şi un băiat, Jack, de 21 de ani.

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies