Ce nu trebuie să lipsească din fotografiile tale, dacă vrei mai multe like-uri. Descoperirea făcută de specialiști

Ce nu trebuie să lipsească din fotografiile tale, dacă vrei mai multe like-uri. Descoperirea făcută de specialiști
Autor: Redactia
Data publicarii: 30 Iulie 2018
Data actualizare: 30 Iulie 2018
Experții ar fi descoperit secretul vedetelor. Cum reușesc să adune atât de multe aprecieri la fotografii care par să nu aibă nimic special? Iată care este secretul Selenei Gomez, Arianei Grande sau al surorilor Kardashian.

Patru cuvinte cheie: mâncare, animale, reușite și vacanțe. Acestea sunt cele 4 elemente care îți garantează un număr de aprecieri aproape dublu față de cel pe care îl primești în mod obișnuit.

Specialiștii nu spun că asta ne poate ajuta să devenim celebri, ci doar că ne va crește numărul de aprecieri, așa cum se întâmplă și în cazul vedetelor care reușesc să își surclaseze colegii de breaslă care au mai mulți urmăritori.

Cei care au făcut studii pe această tema spun că există exemple foarte bune care demonstrează teoria lor, pe paginile de Instagram ale vedetelor.

O fotografie cu Tom Hardy ținând în brațe un câine are 283 000 de aprecieri, iar una în care apare alături de un prieten doar 126 000. Pe contul cântăreței Dua Lipa, o fotografie cu Premiile BRIT are 1,2 milioane de apreciezi, iar un selfie în lenjerie intimă are doar 950 000.

Tu ce părere ai, crezi că au dreptate?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies