Ce obiect neobișnuit va avea Gina Pistol la nunta cu Smiley: „În cazul în care obosesc”

Ce obiect neobișnuit va avea Gina Pistol la nunta cu Smiley: În cazul în care obosesc
Citeste mai mult despre: Smiley, Gina Pistol, nunta,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 26 Mai 2023
Data actualizare: 26 Mai 2023
Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi fiind împreună de mai bine de șase ani de zile. Deși la începutul relației, oamenii au fost sceptici în privința iubirii dintre ei, acum o țară întreagă este convinsă că dragostea lor triumfă, iar în cursul zilei de mâine, 27 mai 2023, aceștia își vor uni destinele!

Smiley și Gina Pistol se pot considera doi oameni cu adevărat împliniți! Aceștia nu doar că au cariere uimitoare în televiziune și muzică, dar se bucură și de iubirea necondiționată a fiicei lor, Josephine. În urmă cu doar câteva luni, frumoasa vedetă a vorbit despre modul în care viața ei s-a schimbat după apariția micuței și a punctat faptul că niciodată nu a fost mai fericită decât atunci când și-a strâns pentru prima dată copilul în brațe. 

Acum, Gina Pistol și Smiley fac un nou pas important în relație! Artistul și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare, cerându-și partenera de soție. Astfel, în cursul zilei de mâine, 27 mai 2023, cele două vedete își vor uni destinele la Snagov, apoi se vor distra pe cinste la o locație secretă. 

Până în acest moment, Gina Pistol și Smiley nu au făcut publice foarte multe informații despre nuntă, menționând doar că mireasa va schimba două rochii - una pentru cununia civilă, iar alta pentru cea religioasă - și că le va oferi invitatelor un obiect destul de bizar, mai rar întâlnit la petreceri, dar foarte folositor. Astfel, pe InstaStory, Gina a dezvăluit că doamnele și domnișoarele vor avea posibilitatea de a-și schimba pantofii cu toc cu balerini, puși la dispoziție chiar de miri:

„Pui cutia cu balerini lângă ringul de dans și cine simte că nu mai poate dansa pe tocuri, poate să-și ia balerinii și continuă petrecerea. În cazul în care obosesc…', a spus Gina Pistol pe Story.

Mai mult decât atât, Gina Pistol se poate desemna o mireasă extrem de grijulie, care are fiecare detaliu pus la punct. Astăzi, cu doar câteva ore înainte de marele eveniment, vedeta s-a gândit la nevoile de după petrecere ale invitaților și a mers imediat la farmacie pentru a achiziționa pastile efervescente, pentru dureri de cap:

„Trebuie să merg la farmacie să cumpăr niște pastile efervescente, pe care le iei a doua zi după petrecere, ca să nu-ți fie rău. Rău oricum îți va fi, dar nu rău groaznic. Presimt că o să împart pastile și în stângă, și în dreapta, ca să nu le fie oamenilor rău', a mai spus vedeta.

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram, Smiley/Facebook, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!