Ce pretenții are Miley Cyrus după despărțirea de Liam Hemsworth. Le-a luat pe toate

Ce pretenții are Miley Cyrus după despărțirea de Liam Hemsworth. Le-a luat pe toate
Miley Cyrus și Liam Hemsworth au fost căsătoriți mai puțin de 8 luni. FOTO: Getty
Autor: Dan L. Brumar
Data: 23 August 2019
Miley Cyrus nu vrea banii lui Liam Hemsworth după divorțul care s-a pus în mișcare la cererea actorului. Însă, artista are alte pretenții și l-a anunțat pe fostul ei soț.

Cu o avere de 160 de milioane de dolari, Miley Cyrus nu poftește deloc la „banii de buzunar” ai fostului ei partener de viață. Liam Hemsworth a strâns până acum 26 de milioane de dolari, avere compusă din bani și bunuri achiziționate de-a lungul anilor.

Deși s-au pus de acord că nu au nimic de împărțit, Miley l-a anunțat pe Liam că păstrează doar pentru ea cele 15 animale de companie ale fostei lor familii. 

În ultimii trei ani, cei doi au crescut împreună 7 câini, doi ponei, doi cai, trei pisici și un porc, cele mai multe animale fiind adoptate de Miley.

Citește și: Liam Hemsworth i-a cerut divorțul lui Miley Cyrus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Conform unor surse citate de TMZ, Liam Hemsworth nu a avut nicio obiecție în această privință. Dacă ar fi vrut să-i facă zile fripte lui Miley, Liam se putea prevaa dle o lege din California care îi permitea să solicite „custodia” unor animale de companie, având în vedere că patrupedele au fost crescute împreună de cei doi soți.

Liam Hemsworth s-a mutat de la Miley Cyrus

Liam Hemsworth a depus, miercuri, o cerere de divorț la un tribunal din Los Angeles. Actorul, care s-a despărțit de Miley cu două săptămâni înainte de anunțul oficial, s-a mutat din casa în care locuia cu artista. 

Citește și: Prima reacție a lui Liam Hemsworth după despărțirea de Miley Cyrus. Actorul, distrus de durere

Liam Hemsworth făcând surfing în Australia. FOTO: Profimediaimages.ro

La începutul acestei luni, actorul a fost văzut în compania fratelui său, Chris Hemsworth, la reședința acestuia din Byron Bay, Australia. Conform unor surse din anturajul său, Liam plănuiește să se mute definitiv în acest orășel de pe coasta de est a Australiei.

FULLSCREEN
Ce pretenții are Miley Cyrus după despărțirea de Liam Hemsworth. Le-a luat pe toate
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO