Ce probleme a avut Adelina Pestrițu înainte de botezul micuței Zenaida Maria

Ce probleme a avut Adelina Pestrițu înainte de botezul micuței Zenaida Maria
Autor: Redactia
Data publicarii: 13 Noiembrie 2018
Data actualizare: 13 Noiembrie 2018
Adelina Pestrițu a povestit pe blog că botezul micuței Zenaida Maria nu a fost lipsit de probleme.

La botezul Zenaidei au fost invitate aproape 300 de persoane, iar evenimentul a fost un real succes. 

Adelina Pestrițu a povestit pe blogul personal că evenimentul nu a fost, însă, lipsit de peripeții. Astfel, Adelina a povestit că a fost nevoită să reorganizeze sala de evenimente pentru că invitații nu ar fi avut loc.

Cu toate că problemele nu au lipsit, petrecerea a fost una spectaculoasă, iar invitații s-au distrat până la șase dimineața. 

„Apropo de locație, să vă povestesc. Cu 3 zile înainte de eveniment ne-am dat seama că ne-au confirmat prezența mai mulți prieteni decât ne așteptam noi. Bucurie mare, însă ce ne facem cu sala și cum îi așezăm la masă? Și am început să căutăm soluții la această mică-mare problemă. Indiferent cum calculam, tot nu ne ajuta cu nimic. Între timp, vorbind cu cei de la locație, ne-au dat singura soluție existentă și, în același timp, plauzibilă: dăm comandă la fabrică de mese mai mari de 12 locuri per bucată.

Când am auzit, mi s-a părut SF. Cum să dăm comandă de mobilă înainte cu 3 zile de marele eveniment? Dacă nu este gata? Dacă nu se potrivesc? Dacă nu vor arăta ok? Cu teamă în suflet, am zis <da>. [...] Mesele au fost gata în 2 zile.

Apoi cei responsabili cu decorațiunile și cu toate micile detalii au luat măsuri pentru modificările aferente. Am schimbat mesele? Bun. Acum schimbăm și scaunele. [...] Mi se părea ireal totul, mai ales că se întâmpla pe ultima sută de metri. Era vorba de ore deja. Scaunele au fost comandate și, cu o seară înaintea evenimentului, au ajuns în București, după care au fost perfect așezate, la fel ca și florile, tacâmurile și toate detaliile care făceau decorul să fie desprins parcă dintr-o poveste. Cel puțin așa arăta povestea mea, a noastră, de suflet.”, a povestit Adelina Pestrițu pe blogul personal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My all ♥️ #familygoals #familyphotography #love @baby_zeny @steblea.virgil

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

Context: 

Adelina Pestrițu și-a botezat fiica în weekend.

Potrivit informațiilor oferite de apropiații Adelinei jurnaliștilor, Adelina și Virgil ar fi strâns aproximativ 50.000 de euro în urma botezului.

 „Am ales să port alb, pentru că este o zi cu mare însemnătate, iar albul emană puritate. De la bun început am știut că-mi doresc o ținută decentă, cu pantalon, sacou și pălărie. Pălăria mi se pare că este elementul surpriză în acest outfit și îl completează perfect. Îmi plac detaliile fine. […] 

Am mers pe linii drepte, fără decolteuri sau picioare goale la vedere. Respect faptul că merg într-o biserică unde o vom boteza pe fetița noastră, iar ținuta trebuia să fie una corespunzătoare din toate punctele de vedere”, a scris Adelina Pestrițu pe blog. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tortul micutei noastre @baby_zeny ♥️ @sweetcornercandybar ????????????

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

La petrecerea post-eveniment, Adelina și iubitul ei, Virigil Şteblea, au invitat peste 300 de persoane. 

Bruneta a optat pentru o sală de evenimente din segmentul premium, pe care a mai închiriat-o și cu alte ocazii pentru diverse petreceri și aniversări.

Cu o zi înainte de botez, Adelina povestea, tot pe blogul personal, cum a ales nașii. "Am ales preoții care o vor boteza pe micuța noastră și nașii. Sunt oameni foarte apropiați de noi, nu sunt persoane publice. 

Am dorit - atât eu, cât și Virgil - să alegem niște nași în adevăratul sens al cuvântului, care să ne fie foarte dragi și apropiați. Am ales biserica, am terminat lista de invitați, alături de care sperăm să petrecem și să ne distrăm până dimineața.", scria Adelina pe blogul personal.

Cu toate astea, numele nașilor a rămas un secret pentru presă până în ziua botezului. 

Adelina și Virgil au ales doi prieteni din Constanța, Aura și Daniel Rafte. Presa din Constanța scrie că Rafte are o afacere în construcții, iar soția sa deține un foarte cunoscut salon de înfrumusețare. 

Adelina și Virgil i-au ales ca nași pe cei doi oameni de afaceri chiar după ce Adelina a fost cerută de soție - tot în orașul de la malul mării. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!