Ce reacție au avut cei din familia lui Carmen Simionescu atunci când au aflat că ea a fost Leoaica la Masked Singer

Ce reacție au avut cei din familia lui Carmen Simionescu atunci când au aflat că ea a fost Leoaica la Masked Singer
Citeste mai mult despre: Masked Singer România, Karmen, Leoaica,
Data: 31 Octombrie 2020
Carmen Simionescu, pe numele de scenă Karmen, i-a surprins pe toți cu participarea el la Masked Singer! Până și pe cei din familia ei!
Nimeni nu se aștepta ca în spatele măștii Leoaicei să fie chiar ea, iar dovadă stă video-ul de mai jos în care vedeți reacția familia Simionescu. 
 
Fiica lui Adrian Minune a fost una dintre cele mai puternice participante de la Masked Sincer și a fost foarte apreciată și de unul dintre detectvi – Ana Morodan.  

Citește și
Pe contul ei de Instagram, Karmen a  postat și un mesaj:
 
“În sfârșit pot spune adevărul lumii, faptul că eu am fost leoaoica la cea dintâi ediție @maskedsingerromania! Sunt mândră că am făcut parte din cel mai frumos show de televiziune din România și sper că  a ajuns la sufletele voastre! . A fost una dintre cele mai frumoase și provocatoare experiențe din carieră mea de artist de până acum, a fost locul unde am petrecut 12h pe platourile de filmare, unde am cunoscut oameni minunați și a fost un prilej să mă cunosc mai bine și mă redescopăr!” 


Aseară, marea finală Masked Singer România a fost lider incontestabil de audiență. În intervalul orar 20:28 – 22:30, PRO TV a înregistrat 8.9 puncte de audiență și 25% cotă de piață, în rândul publicului comercial format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.9 puncte de rating și 16.6% share. La nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit marea demascare, iar în minutul de aur, la ora 22:22, aproape 2 milioane de români au stat cu sufletul la gură să afle cine se ascunde sub masca misteriosului Corb. 

FOTO: MASKED SINGER
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies