Ce reacții a stârnit pe net discuția din Olivia Steer și dr. Mihai Craiu: ”Genială dezbaterea!”

Ce reacții a stârnit pe net discuția din Olivia Steer și dr. Mihai Craiu:  Genială dezbaterea!
Citeste mai mult despre: Olivia Steer, Mihai Craiu,
Data publicarii: 22 Martie 2019
Data actualizare: 22 Martie 2019
Peste un milion de romanii au fost activi pe paginile de Facebook PRO TV și Vorbește Lumea și au reacționat la discuția dintre Olivia Steer și medicul Mihai Craiu cu privire la vaccinarea copiilor. 

Am întrebat pe pagina de Facebook PRO TV cititorii într-un poll dacă sunt PRO sau CONTRA vaccinării 

Peste 10.000 de oameni au răspuns că sunt PRO, în timp ce peste 5000 au susținut că sunt CONTRA

Poll-ul făcut pe pagina de Facebook PROTV a stârnit reacții diverse, generând peste 1600 de comentarii. 

 

Acelasi poll a fost făcut și pe pagina de Facebook a emisiunii Vorbeste Lumea

Aici au răspuns 20.000 de oameni că sunt PRO vaccinare și 4300 că sunt CONTRA. 

După discuția dintre Olivia Steer și medicul pediatru Mihai Craiu, din emisiunea ”Vorbește lumea”, foarte mulți telespectatori au simțit nevoia să comenteze momentul. 

Ramo: ”Nu înțeleg cum e posibil ca o persoană fără studii medicale să conteste atâția ani de cercetări științifice! Aceste vaccinuri au salvat omenirea în câteva cazuri. Câte cursuri de microbiologie și imunologie o fi citit dna Steer?? Ea de ce e vaccinată și copiii ei de ce sunt vaccinați?! Respect domnule doctor!”

Cosmin: ”Felicitări, Olivia! Te admir pentru curajul de care dai dovadă!”.

Anamaria: ”Geniala dezbaterea! Eu zic să repetați experiența. Fiecare are dreptul să aleagă între a avea încredere în știință, în oameni pregătiți ani de zile în facultate și oameni care se întâlnesc zilnic cu pacienți in spital sau în a avea încredere într-o carte, 2 telefoane, o gumă mestecată nevrotic, puls ridicat și niște întrebări haotice”.

Mădălina: ”Dacă ați porni o campanie de informare asupra bolilor prevenibile prin vaccinare, un spot publicitar cu impact vizual, gen un copil în acces de tuse convulsiva, contractură musculară din tetanos, leziunile cutanate din meningococemie cu necroze, ar crește semnificativ rata vaccinării în România. E trist că majoritatea nu știu ce prevenim prin vaccinare, nu prevenim bolile copilăriei, ex bube, precenim boli care pot duce la deces. A întrebat dacă e safe vaccinarea la sub un an. 

Întrebarea mea: e safe sa facă un copil poliomielita la 3 luni? Sau tuse convulsiva sau asta nu contează? Contează 4 micrograme de aluminiu. Mass media ar trebui sa înceapă o campanie de promovare a educației medicale elementare, exact cum avem spoturi cu fumatul ucide sau dăunează grav sănătății și rujeola ucide și poliomielita lasă sechele și difteria ucide, și rubeola la gravida duce la avort sau nașterea unor copiii cu malformații”.

Marty: ”Oameni buni! Vaccinurile protejează copii de următoarele boli : TBC, hepatită B, angină difterică, tetanos, poliomielită, tuse convulsivă, pneumonie cu Hemophilus Influienzae, apoi rujeola, rubeolă, orion, și mai sunt și împotriva mai multor tipuri de pneumonii, meningite, gripă ...

Vă rog să citiți singuri, chiar de pe Google date despre aceste boli și decideți ulterior dacă e bine sa vaccinati copii sau nu”.

Lili ”Propun să voteze doar cei care au citit vreodată un prospect de la vaccin și sa i se explice ce înseamnă fiecare ingredient adăugat apoi sa voteze cum crede de cuviință”.

Marina ”O fostă vaccinista sunt și eu! Primul copil schilodit, al doilea nu am acceptat efectul de turmă și e sănătos! Nici varicelă nu a făcut, deși dormeau în aceeași camera! Când te trezești, devii sănătos!”

Monica: ”Citesc comentariile și mă îngrozesc reacțiile unora. Sunt persoane care chiar au avut probleme în urma administrării incorecte a vaccinurilor. Ce o fi așa de greu de înțeles ? Dacă vouă celorlalti nu vi s-a întâmplat, nu înțeleg de ce comentați răutacios la adresa lor. Doamne, în ce lume trăim! Vă puteti numi "oameni"?!”

Rita: ”#Contra un vaccin nu poate fi bun când are ditamai kilometrajul de efecte adverse! De ce atunci în lume se plătesc daune morale în urma injectării copiilor? Unde e protecția?”

Așteptăm comentariile voastre în legătură cu acest subiect pe pagina de Facebook

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies